Şimdi Ara

Az önce tesadüfen hiç bilmediğim bir hastalığımı öğrendim (LORDOZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün zayıfım ama göğeğim var diye konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır;https://forum.donanimhaber.com/zayifim-ama-gobegim-var-bu-nasil-is--126818305

Sonra biri yeteri kadar zayıfsan lordoz olabilirsin yazmış, o ne demek diye araştırdım görsellere baktım aynısı çıktı. Adam nokta atışıyla tespit etmiş resmen... Demek ki ben de bu hastalık olduğundan göbek var gibi gözüküyormuş ve ben nedenini yeni anlıyorum aqü.

Şu görseli de ekleyeyim de durum daha iyi anlaşılsın;http://www.beylikduzupilates.com/images/lordoz-pilates-beylikduzu.jpg

gördüğünüz gibi bel hafiften içe çökmüş aynısı bende de var ama yıllardır ne ben anladım ne de bir başkası bahsetti bu durumdan. kolay anlaşılmıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 9 Haziran 2017; 10:55:17 >

• Ben de gittim doktora, sikayetlerimi anlattim. Google'da aratti: cok zekiymisim ondanmis .dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 9 Haziran 2017; 0:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan... Bu hastalıktan müzdarip başka biri var mı? Neden oluyor? Çocukken kaza falan mı geçirdim? Havaya atıp tutmadılar mı beni acaba?
  • ben de kansersin falan sandım.duruş bozukluğunun bi ileri aşaması.bilgisayar başında fazla oturmaktan, hareketsizlikten ötürü meydana gelebilir.lordoz biraz daha doğuştan gelen, kas-kemik yapılariyla alakali

bu zayıf ama göbek meselesine de slim fat diyorlar, tabiki herkeste genetik elverişlilik farklı.bunlar tetikleyen faktörler, bi fizik tedaviciye görün, kısa süreli tedavi şekilleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 9 Haziran 2017; 0:41:11 >
  • Sırt kasların zayıf olduğu için duruş bozukluğu var. Aslında çoğu kişide var ama kimisi bilmiyor kimisi umursamıyor. Ben fizik doktoruna gitmiştim sırtım ağırlığı için adam odaya girer girmez çözdü olayı önce duruş bozukluğunu düzeltmemiz lazım dedi. Hareketlerin olduğu bir kağıt vermişti onları günlük 1 saat yaptım büyük oranda düzeldi 1 sene önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

ben de kansersin falan sandım.duruş bozukluğunun bi ileri aşaması.bilgisayar başında fazla oturmaktan, hareketsizlikten ötürü meydana gelebilir.lordoz biraz daha doğuştan gelen, kas-kemik yapılariyla alakali

bu zayıf ama göbek meselesine de slim fat diyorlar, tabiki herkeste genetik elverişlilik farklı.bunlar tetikleyen faktörler, bi fizik tedaviciye görün, kısa süreli tedavi şekilleri var

hocam bu hafif göbek belirtisi kendimi bildim bileli olduğuna göre demek ki doğuştan. askere gidene kadar çok zayıftım o yüzden belli olmuyordu şimdi 70 kiloyu geçtiğim zaman göbek beliriyor. sebebinin bu olduğunu kilo almaya başlayınca anladım o da tesadüfen anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

Sırt kasların zayıf olduğu için duruş bozukluğu var. Aslında çoğu kişide var ama kimisi bilmiyor kimisi umursamıyor. Ben fizik doktoruna gitmiştim sırtım ağırlığı için adam odaya girer girmez çözdü olayı önce duruş bozukluğunu düzeltmemiz lazım dedi. Hareketlerin olduğu bir kağıt vermişti onları günlük 1 saat yaptım büyük oranda düzeldi 1 sene önce.

Hocam birisi crunch hareketi, curl up ve romanian deadlift yaparsanız 1 hafta içinde düzelecektir demiş. doğru mu acaba? Siz hangi hareketleri yapmıştınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spor yap, atla zıpla bisiklete bin.seveceksin, faydasını göreceksin :)

• Baya kişide de varmış bu şimdi aradım twitter'da özellikle kızlar daha çok yazmış
  • Bende de kunduracı göğsü olduğunu arkadastan öğrenmiştim. Amilyat oldum bir süre sonra şuan mis gibi göğsüm var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.