Şimdi Ara

Az Önce Telefonda İşletyilmeye Çalışıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce gizli bir numara beni aradı.Kabahat bende zaten açtım bende.
    Bir bayan çıktı.İşte senin telefonunu arkadaşından aldım ******(*=ismim)
    İşte seninle biraz konuşmak istedim arkadaşınla ilgili dedi işte bu aralar üzgün gibi şeyler söyledi.
    Sonunda sen bana neden kısa cevap veriyorsun biz sana şaka yaptık dedi arkadan birçok kız sesi ile birlikte kapattı telefonu.
    Şimdi ben bu gizli numarayı bulabilir miyim ? Bulursam nasıl bulurum ?

• ah bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

ah bulursun

Diğer forumlarda okuduğuma göre oparatörden bir tanıdık varsa bulunabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSI

quote:

ah bulursun

operatörlerden bir tanıdık varmı
  • quote:

quote:

ah bulursun

tanıdığın varmı peki
  • quote:

quote:

quote:

ah bulursun

Hayır yok zaten onun için soruyorum.Eğer olsaydı hemen iletişime geçerdim.Gerçi yakınlarımdan bir çalışan bulabilirim (Yakınlarımın yakınlarından)
  • quote:

quote:

quote:

ah bulursun

ulen tanıdığı olsa buraya konumu açar, belliki tanıdığı olan varmı diye sorucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ah bulursun

Hayır yok zaten onun için soruyorum.Eğer olsaydı hemen iletişime geçerdim.Gerçi yakınlarımdan bir çalışan bulabilirim (Yakınlarımın yakınlarından)

ah bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

quote:

ah bulursun

ulen tanıdığı olsa buraya konumu açar, belliki tanıdığı olan varmı diye sorucak

Hocam bitirdin beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

ah bulursun

Benim var turkcellde çalışıyo ama sana biraz tuzlu gelebilir pm at

• gizliyse boşver uğraşmana gerek yok.beni açıktan arayan bir sapığın telefonunu(kızdı) Anonim diye kaydettim 1 sene sonra karşısına çıkmak üzere.
  • Savcılığa sözlü taciz iddiasıyla suç duyurusunda bulun. Numarasını bulmakla kalmaz kendisini de bulursun.
  • sen sormadan söylim tanıdığım yok..
  • Gizli numaralara kapatırsın aramaları olur biter. Açık numaralarla ararlar şaka yapacaklar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaruNqs

quote:

Orijinalden alıntı: Mialonde

Savcılığa sözlü taciz iddiasıyla suç duyurusunda bulun. Numarasını bulmakla kalmaz kendisini de bulursun.

+

Türk Ceza Kanunu

Kişilerin huzur ve sükununu bozma
    MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.

Hadi kolay gelsin.

Sanık, mağdurun 1. ve 2. dereceden akrabası değil ise suç şikayete tabiidir.
    Müşteki, kovuşturma aşamasında şikayetinden vazgeçerse dava düşer.

• quote:

Az önce gizli bir numara beni aradı.Kabahat bende zaten açtım bende.
    Bir bayan çıktı.İşte senin telefonunu arkadaşından aldım ******(*=ismim)
    İşte seninle biraz konuşmak istedim arkadaşınla ilgili dedi işte bu aralar üzgün gibi şeyler söyledi.
    Sonunda sen bana neden kısa cevap veriyorsun biz sana şaka yaptık dedi arkadan birçok kız sesi ile birlikte kapattı telefonu.
    Şimdi ben bu gizli numarayı bulabilir miyim ? Bulursam nasıl bulurum ?

dünde beni aradılar açtım öğlen gizli numara tanıdın mı beni fln dedi ''yok dedim gürültü var sonra ara'' fln ''tamam bebeğim öptüm hadi'' fln diyince tanıdıktır heralde dedim. arkadaş kız gecenin 3ünde aradı. ayaktaydım Allahtan konuşma şu şekil; tel kulağımda pc deyim

kız:napıyorsun
    ben:iyidir çıkaramadım seni ?
    k:ayıp ediyorsn
    b: niye gizliden arıyorsun ki o zaman
    k:ya arkadaşımın telinden arıyorum bende lira,sms fln yok onnda sevgilisi var ayıp olmasın diye
    b:iyi yapmışın da seni çıkaramadım hala
    k:ben irem fln (irem die bi tanıdğım yok)
    b:hadi ya ben kimim peki ?
    k: ****(ismim hatta göbek adımıda söyledi fakat o ara bi durakladı bi yerden okudu sanırım faceden)
    b:helal sana
    .
    .
    .
    .
    k:eee napıyorsun bana bahsetsene biraz
    b:yatcam şimdi kapatmanı bekliyorum.hatta ben kapatıyorum.
    k:dur sana bi video dinletcem ama bak senn için fln kapattım suratına döndüm gizli numaraları engelledim uyudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AxeII -- 26 Mayıs 2012; 20:48:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.