Şimdi Ara

Az Önce Odamın Kapısının Önünden Beyaz Bişey Geçti (Ciddi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok eskiden 2006 falan kuzenlerimle böyle şeyleri konuşuyoruz baya konuştuk sonra eve gittik yattım uyuyamıyorum kafamı bi kaldırdım siyah gözlü göz çukurlarıda siyah beyaz biri hava birden bir bağırdım ağlamaya başladım bunu hiç unutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Çok eskiden 2006 falan kuzenlerimle böyle şeyleri konuşuyoruz baya konuştuk sonra eve gittik yattım uyuyamıyorum kafamı bi kaldırdım siyah gözlü göz çukurlarıda siyah beyaz biri hava birden bir bağırdım ağlamaya başladım bunu hiç unutmuyorum

Bu mesela korkudan gördüğün uydurdugun bir yanılma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam ama gerçek gibiydi
  • kedidir o kedi :D
  • quote:

aynen hocam ama gerçek gibiydi

Bende de oluyor arada yorganı kafama çektiğim gibi hic kıpırdamadan uyuyorum
    Arkadaş Bu yaşta korktuğumuz şeylere bak.

• normal birşey korkarız ben dabbe cin vakası izledim orda cinleri azcık gösteri karaçarşaf içinde dolaşıyolar etrafı hep tuvalete gece giderken aklıma geliyor içim gariop oluyor koşarak gidip geliyorum
  • quote:

normal birşey korkarız ben dabbe cin vakası izledim orda cinleri azcık gösteri karaçarşaf içinde dolaşıyolar etrafı hep tuvalete gece giderken aklıma geliyor içim gariop oluyor koşarak gidip geliyorum

En iyisi izlememek

• bence izlemek o korku gerilim oluca neden çok hoşuma gidiyor korkmak istiyorum arkadaş bize kalmaya geliyor çok zevkli oluyor birkez cinli film izliyoduk elektirkler bir kesildi harika oldu bir korktuk varya aklımız çıktı
  • quote:

bence izlemek o korku gerilim oluca neden çok hoşuma gidiyor korkmak istiyorum arkadaş bize kalmaya geliyor çok zevkli oluyor birkez cinli film izliyoduk elektirkler bir kesildi harika oldu bir korktuk varya aklımız çıktı

Arkadaş bir gün cine düşersiniz madem korkuyorsunuz izlemeyin en iyisi.benim ki izlemem.

• hocam adrelanin iydir arada
  • quote:

hocam adrelanin iydir arada

Valla banyoda sabunlu iken gözlerime sabun kaçtığı zaman acana kadar gözümü bin takla atıyorum
    Böyle filmler izlediğimde.

• din hocamız diyodu banyoda çok durmayın kötü soruyoduk diyo yok bişi durmayın kötü beni dinleyin
  • quote:

din hocamız diyodu banyoda çok durmayın kötü soruyoduk diyo yok bişi durmayın kötü beni dinleyin

Aynen

• ne alaka
  • kedidir kedi
  • Oğlum yatağımdan masanın kıbıldadığını gördüm

• Arkadaşa da oldu iki güne helvasını yedik :(

• quote:

ne alaka

Bize de öyle derdi hoca sebebini soylemezdi hatta iç camasirinizi çıkarmadan banyo olun derdi.
    Nedeni belli musallat olmasınlar diye.

• Ghost 93 kullanıcısına yanıt
    Nick konu uyumu
    Ailenizde şizofren olan var mı?
    Kötü bişey değildir en fazla Cin olabilir.

• Euzhü Besmele çek 3 Ayetel Kürsi - sonunu her seferinde 3 kere tekrarla 3 nas ve felak oku, Bu Dualar İblis,Güçlü Cinler,Ammar,Marid Dışındaki bütün Yaratılan Kötü Varlıklardan sizi korur.Çok Güçlü varlıklar için farklı yöntemler gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.