Şimdi Ara

Az önce makineyi sipariş ettim (Canon 650D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/canon-eos-650d-18-55-mm-dc-tamron-70-300-mm-cift-lens-dslr-fotograf-makinesi_u?utm_source=vitrin&utm_medium=banner&utm_campaign=vitrinbanner

Büyük ihtimal pazartesi günü elime ulaşır. Daha önce hiç buna benzer makine kullanmadım. Makinem elime ulaşınca neye dikkat etmem gerekiyor vs püf noktalar varsa tavsiye alabilirim. :)

• Hocam keşke dc lensli almasaydın, ürün gelince bence iade et, o lensler hiç olmamış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 28 Kasım 2014; 1:19:01 >
  • Hayırlı olsun. Ölü piksel konusuna dikkat etmeniz yeterlidir.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi mi iade edeyim?? Dediginiz şeyin önemi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvAllah. dediğiniz şeyi nasıl test edebilirim acaba ?
  • Hocam DC lenste titreşim önleyici özellik yok, hem o ikinci lense de gerek yok bence.http://www.klasfoto.com.tr/Canon-650D-18-55mm-50mm-F18-Lensli-DSLR-Fotograf-Makinesi,PR-14810.html bu daha uygun.
    Bahsettiğiniz linkte ki lenslerin benim aldığım lenslere oranla özellikleri nedir acaba ? sanırım siparişimi iptal edeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 mm portre lens hocam gayet güzel ve ekonomik bir lens genelde herkes alır bu lensi. 18-55 de sizin aldığınız lensin titreşim önleyici versiyonu?
    Portre lens ile zoomlu fotoğraflar yada makro çekim yapabilir miyim ? siparişimi iptal ettim. sanırım verdiğiniz linkte ki ürünü sipariş edeceğim
  • Ben de tam konuya tam hakim değilim hocam ama portre lens ile zoom yapamazsınız makroyu bilmiyorum. Eğer video önemli ise stm lens almanız daha mantıklı
  • Hocam goldda ikinci lensi olmayan 650D 1349 TL. Bonus varsa 1250TL ye geliyor ki bu daha mantıklıydı.
  • bu ürünü almanı tavsiye ederim. gittigidiyorda şuan %5 indirim var, maximum kartinda varsa 100 TL maxi puan kazanırsın. bana kalırsa ilk etapta 2. bir lens alma. kit lensle makineyi vs. öğrenmeye bak. daha sonra yanına ihtiyacına göre 50mm prime lens ve 55-250 zoom lens alabilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-eos-650d-18-55mm-lens-dijital-slr-fotog-134994876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piayback -- 28 Kasım 2014; 11:16:14 >
  • 50mm. li kitte uzakları yakın edemezsiniz. Hani bunun zumu yok mu yaa diyebilirsiniz. Diğer yandan F1.8 olduğu için düşük ışıkta vb. iso yükseltme durumunuz daha az olur ve daha temiz fotolar çekersiniz. Ayrıca 50mm. F1.8 keskin de bir lenstir. Ben öyle uzakları yakın etmeyi, o tip lensi taşımayı ve kullanmayı pek sevmediğimden 50mm. F1.8'i tercih ederim mesela. Sizin ihtiyaçlarınız farklı olabilir ama 50mm F1.8 prime lens her eve lazım bir lenstir bana göre. Makro konusunda da bunlar ile gerçek makro çekilemez ama amatör bir kullanıcıyı idare edecek derecede makro değil de "yakın çekim" diye tabir edilen çiçek vb. fotosu çekebilirsiniz.
  • haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    hocam ama dediğiniz makine ile birlikte hafıza kartı ve çanta verilmiyor. yine mantıklı olur mu acaba ?
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Ürüne baktım lakin bana %5 indirim vermedi ?
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz mantklı. tavsiyelerinize bakacağım. önerebileceğiniz bir site var mı şuan da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Ürüne baktım lakin bana %5 indirim vermedi ?

pm ile indirim kodu gönderdim size. hesabınıza eklersiniz. bugün son günü.
  • quote:

hocam ama dediğiniz makine ile birlikte hafıza kartı ve çanta verilmiyor. yine mantıklı olur mu acaba ?

Hocam o hafıza kartını ve çantayı n11 de en fazla 50 TL ye getirirsin çekiyle puanıyla daha da düşürürsün.
  • haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    Siparişi iptal ettim. 1 hafta daha bekleyeceğim daha sonra alacağım kısmetse. Bu bir haftalık süre zarfında inşAllah sıcak bir fırsat çıkar, olmadı belirttiğiniz linktekini sapirş ederim.
  • quote:

Siparişi iptal ettim. 1 hafta daha bekleyeceğim daha sonra alacağım kısmetse. Bu bir haftalık süre zarfında inşAllah sıcak bir fırsat çıkar, olmadı belirttiğiniz linktekini sapirş ederim.

Benimde gönlüm bu makinede. Ama gerek biraz pahalı olması gerek kullananların boyutundan dolayı kullanmaya üşenmesi bende biraz soru işareti oluşturdu. O yüzden 650D ile neredeyse aynı özelliklerde olan ve dünyanın en küçük dslr ı olan 100D yi düşünmeye başladım. En iyi fiyat olarak şu an hb de 1099 TL ile indirimde. Ben düşünüyorum siz de değerlendirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.