Şimdi Ara

Az önce başımdan geçen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce otururken yokluktanmıdır nedir Rachel mcadams ablamızın Red eye filmine bakayım dedim. Tam zorentden indiriyorum %70lere geldi 2 tane silviri sinek menzilime girdi. Biri taaruz ediyor diğeride arkadan havan topu atıyordu. Ben Hurra, hurra diyerek sipire koştum. Hemen kaptım detan sineksavarı birini gafil avlayarak sinek cennetine gönderdim. diğeri arkadan havan topu ile destek veriyordu ama kime? Ben usul usul siperden sipere atlarken karşıma pusuya yatmış kralice sinek çıktı AllaAllah boyu 10 metre, 10 metrede yoksa 5 metre vardı. Ben bir anda ibrahimovic edasıyla ucarak artistik volemi atmıştım. Artık kralice sinek için çok geçti. Gözünün yaşına bakmadan sinekcennetine göndermiştim. Sıra cephe arkasından havan topu ile destek veren kral sinekteydi. Bu hiç kolay olmayacaktı Hemen süpermenden yardım istedim süpermen beni cepheninde arkasına bıraktı böylece bir şansım olacaktı ben tişikkirler sipirmin dedikten sonra sürünerek kral sineğe yaklaşıyordum, sinek herşeyden habersizdi, ben sinege headshot atarak onuda sinekcennetine göndermiştim. artık film izleme vaktiydi. Bütün sineklerden intikamımı almıştım. Belkide almamıştım Buda böyle bir anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Nisan 2013; 3:14:07 >

• Summer is coming.
  • OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

OKUMAYIN

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Summer is coming.

Daha kıştayız.
  • Viral reklam var konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.