Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Az cozulmu Ygs/Lys sayisal kitaplari Satın Al 12 Eylül 2016 01:46 1 1 Az cozulmu Ygs/Lys sayisal kitaplari Merhaba arkasaslar, Bu sene universiteyi kazandim elimde temiz sayisal kitaplar var bunlari cok ucuz fiyatlardan satiyorum. Lys fizik kitabi suan kirtasuyede 38tl fizik kitabinda cizik bile yoktur :)) Ygs-Lys geo kitabi 35tl az cozuldu Ciddi bi uni dusunen sayisalci muhendislik felan sadece lys kitaplari icin gozden 300tlyi cikarmali Bu sene adam gibi calisicam diyen biri kacirmasiin. Tek tek satis dusunmuyorum son gune hepsi satilmazsa tek tek satis yapabiliriim. Tek satislarda fiyat 5-15tl arasindadir istediginiz kitabin fiyatini sorabilirsiniz. Whatsapptan kitaplarin ne kadar kullanildigini.gormek isterseniz telefon numaranizi yollayin video cekeyim. Not: Urun adedini saymadim.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 15 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir, Edremit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Az cozulmu Ygs/Lys sayisal kitaplari