quote:Orijinalden alıntı: Danny Greene benimde aklima ; van, tu , tiri , for , fayf , six , sevin , eyt , nayn , ten .... Ayten tekerlemesi geliyor. Nasi olacak simdi? Ana benim aklıma da o geliyor aşağıya kimse yazmamış ne güzel diye yazmıştım.
quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: Danny Greene benimde aklima ; van, tu , tiri , for , fayf , six , sevin , eyt , nayn , ten .... Ayten tekerlemesi geliyor. Nasi olacak simdi? Ana benim aklıma da o geliyor aşağıya kimse yazmamış ne güzel diye yazmıştım.
quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: Danny Greene benimde aklima ; van, tu , tiri , for , fayf , six , sevin , eyt , nayn , ten .... Ayten tekerlemesi geliyor. Nasi olacak simdi? Ana benim aklıma da o geliyor aşağıya kimse yazmamış ne güzel diye yazmıştım. Donu düşükmüş bunun. Ben başka biliyordum.
quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: Danny Greene benimde aklima ; van, tu , tiri , for , fayf , six , sevin , eyt , nayn , ten .... Ayten tekerlemesi geliyor. Nasi olacak simdi? Ana benim aklıma da o geliyor aşağıya kimse yazmamış ne güzel diye yazmıştım. Donu düşükmüş bunun. Ben başka biliyordum. gtü boklu ayten de işte karikatüre uysun diye, adam bi bakiyim diyo ya
quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: PlutosDaddy quote:Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M. quote:Orijinalden alıntı: Danny Greene benimde aklima ; van, tu , tiri , for , fayf , six , sevin , eyt , nayn , ten .... Ayten tekerlemesi geliyor. Nasi olacak simdi? Ana benim aklıma da o geliyor aşağıya kimse yazmamış ne güzel diye yazmıştım. Donu düşükmüş bunun. Ben başka biliyordum. gtü boklu ayten de işte karikatüre uysun diye, adam bi bakiyim diyo ya Şimdi fark ettim adamın nereye baktığını söylemesen haberim yoktu.
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 Yapma bunu!! Ne zaman görsem kahkaha atıyorum yav.. quote:Orijinalden alıntı: Enstruhumanist Aynı cümle içersinde iki kere "aklıma" kelimesini kullanınca; bütün şehveti kaçtı. Kaçırmışım, kusura bakma..
quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 Yapma bunu!! Ne zaman görsem kahkaha atıyorum yav.. quote:Orijinalden alıntı: Enstruhumanist Aynı cümle içersinde iki kere "aklıma" kelimesini kullanınca; bütün şehveti kaçtı. Kaçırmışım, kusura bakma.. abi her görüşte bende kopuyorum buna