Şimdi Ara

AYT/TYT sınavında başa gelebilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bağırsaklarım aşırı guruldar mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin aynı anda şeker yemesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burun çekenler

• O an çok sigara içme isteği oluyo bide eve gidip osbir isteği
  • sinav sorunsuz gecer, istedigin uni istedigin bolumu kazanirsin.
  • arkanızda veya önünüzde oturan kişi dikkatiniz dağıtan gıcık hareketler yapabilir en kötüsü budur
    mesela kendi sırasını sizin sıraya ittirir veya. ayağıyla sizin sıranıza vurabilir.bunu sürekli yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

arkanızda veya önünüzde oturan kişi dikkatiniz dağıtan gıcık hareketler yapabilir en kötüsü budur
    mesela kendi sırasını sizin sıraya ittirir veya. ayağıyla sizin sıranıza vurabilir.bunu sürekli yapabilir.
    geçen sene girdim sınava. herif ayağını titretiyordu tamam sorun değil sessiz sessiz yapıyordu da sıralar birleşikti. benim sıra da titriyordu onunla birlikte. baya rahatsız oldum da bir şey demedim zaten bir halt yapamayacağım sınavda diye. ki yapamadım da ve bu sene de gireceğim ve bu sene de yapamayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver hocam bu seneyi seneye de girer seneye de yapamazsın

• Bi b*k olmaz. Geçen sene girdim sıraya yanaşmadım bile sozelleri çözerken. Bulmaca çözer gibi kitapçığı elime alıp çözdüm. Tabi tüm sınav boyunca gözetmenler beni izledi napiyo bu manyak diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 1 Haziran 2019; 1:7:24 >
  • en ilginçleri sınıfta kusan kız ve pet şişeye işeyen oğlan olan üniversite sınavıdır.
  • Sınavı çözmeyi düşünmüyorum zamanımı nasıl geçirebilirim kimseyi rahatsiz etmeden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Sınavı çözmeyi düşünmüyorum zamanımı nasıl geçirebilirim kimseyi rahatsiz etmeden?
    kitapçığa resim çiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.