Şimdi Ara

Ayt sayısal 20 nete nasıl çıkabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik ve geometri çalışmadan nasıl çıkabilirim? Günde 5 saat çalışma yeterli olur mu? Şuan 0 net yapmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper1001 -- 17 Mart 2020; 16:15:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bence fizikten modern fiziğe bakabilirsin kimyadan modern atom teorisi,organik kimya biyoloji bence zaman var hepsine çalışabilirsin. Matematik trigonometri fonksiyon polinom parabol bunlara çalışabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9D023D0E -- 17 Mart 2020; 16:46:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matematiğe yeni başladım. Aytde 0 net yapıyorum şuan. Aşağıdaki gibi nasıl olur? Günde 5 saat çalışma ile yapılacak bir liste mi?

Matematik:
    Trigonometri hariç tüm ayt (geosuz)

Fizik:
    Sadece modern fizik

Kimya:
    Organik ve gaz hariç tüm ayt

Biyoloji:
    Sadece sistemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper1001 -- 17 Mart 2020; 16:47:16 >
  • olur bence hatta 20 üstüne bile çıkabilirsin eğer anlayarak tam anlamıyla çalışırsan

• 0 dan hiç temelsiz 20 nete çıkmak zor mu?

• Değil çalışırsan kendine güvenirsen tabiki olur benim de ayt matematikten temelim yoktu netlerim çok düşüktü ama şu anda istediğim netlerdeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam.

• TYT'de 20 30 net civarına gelmeden AYT'ye başlama. Temelini oluşturman gerekiyor. Fonkisyonlar en temel konu örneğin, mantığını oturtmadığın sürece parabolden tut ltiye, polinoma, analitiğe kadar çoğu konuyu anlayamazsın. Keza üslü köklü bilmeden logaritma yapamazsın gibi.

• flean kullanıcısına yanıt
    Tytde o netleri yapıyorum. Tyt mat konularım bitti sayılır.

• Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    AYT 30 üstü gelir. Panik yapma ve planlı bir biçimde çalışmaya başla. TYT'yi bitirdiğimde AYT netlerim 10 12 civarında geliyordu. Şu an 20 25 civarındayım. Muhtemelen sen de çıkarsın zorlanmadan.

• flean kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tytde sadece matemetik bitti. Kimya ve biyoloji hala çalışıyorum.

• Up

• Up

• Sadece 12. Sınıf fizik konularini halletsen bile 6-7 net geliyor öyle düşün.

• ayt matematikten zorlasan bi 5-6yaparsin aslinda fonksiyon filan bilmiyonmu?

• Whoisthat kullanıcısına yanıt
    Tyt fizik bilmeden onları nasıl halledeceğim?

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Fonksiyon bitirdim polinom başladım hocam.

Genel olarak sozel konular zaten. Kac net yaptığını bilmiyorum ama bence son 3 ay deli gibi calissan yaparsin 20 net. Mattan 5-6 net fizikten 6-7 net biyoloji de çalışıp 6-7 net de ordan yapsan birkaç net de kimya gelir diye düşünüyorum birkaç konu da ordan baksan ama dediğim gibi deli gibi çalışman gerek. 20 net imkansız değil hâlâ vakit var.

Bunu görmemişim. Bunlara sağlam çalışırsan zaten yaparsın. Bu arada en az 350-400 dk çalışman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoisthat -- 19 Mart 2020; 6:42:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.