Şimdi Ara

Ayt nasıl 80lenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik banko 1-2 dikkat hatasi cikiyor, kalan 2-3 yanlisi da ugrasip cozebiliyorum. Fende her konudan az az bilgi eksigi var 3-4 yanlis cikiyor. Nasil 80 yapacak seviyeye gelebilirim 1 aydir net artmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neredeyse imkansıza yakın bir şey ben sadece 1 kere fulleyebildim. Denemeyi çözdükten sonra geri dönüp her soruya tek tek bakıp kontrol etmen lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam çözdüğün denemelerine bi göz gezdir. sıklıkla hangi konularda hata yaptığını tespit et. illaki bir konu üzerinde eksikliğin vardır. güzelce konu tekrarı ve bol soru çözerek üstesinden gelirsin.

• ayt fullemek o kadar kolay mı yaw derece öğrencileri bile bu zamanlar ayt fullememiştir hiç, sınava yakın olsa bile sık yaşanan bir şey değildir o kadar

• 2022 gibi gelse bile saçma sapan türkçesi olan bi biyoloji sorusu koyarlar 79-1 yaparsın çok kasma hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oohohoo ne fullemesi olm.Ben 80 tane işaretleyince sevinmiştim sınavda

• Konuları bitirdikten sonra zaten -7375 falan yapmak gerekiyor zaten. Çünkü bitirdim diyorsun. Kalanı da zaten ya dikkat hatası oluyor ya da yayınevinin sorduğu saçma veya çok ayrıntı sorular oluyor. O da zamanla düzeliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.