Şimdi Ara

AYT Matematik Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde AYT karekök ve AYT Acil Soru bankaları var.Karekök geçen senenin basımı olduğu için LTİ çözemiyorum oradan.3. bir kaynak almaya karar verdim bu yüzden aklımda endemik AYT SB ve 345 AYT SB var.Sadece LTİ için kitapta alabilirim bilmiyorum.Sizce ne almalıyım?

• Çözümün soruları güzel ama yanlış soru sayısı çok fazla.Endemik ve 345 ikisi de var elimde bence ikisini de çözmelisin.Ama 1 tane alacağım diyorsan ben endemik alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    Hocam siz çözdünüz mü kitabı? Dikkate değecek kadar çok mu yanlış soru sayısı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 345 ayt kitabını al. Zorlandığın yada önemli bulduğun konularda fasikül al (çap öneririm).
  • Aydin yayinlari oneriyor bizim hoca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an 345 ayt çözüyorum tek kelimeyle mükemmel bir kitap.Kolay diye sallayanlar olmuş hiç alakası yok tam sınav ayarında sadece ilk 2 test biraz kolay o da formülleri kuralları sorguluyor pratikliğimizi arttırıyor.

• Formülleri test öncesinde falan veriyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    Çözüyorum hocam.Benim için pek sıkıntı olmuyor ama bazı arkadaşlar yanlış sorular var diye kitabı çözmeden bırakıyorlar o yüzden uyardım.
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış soru çok mu peki?Ben 345 aytden sonra çözmeyi planlıyorum kasıntı olmayan fazla uzun olmayan bir kitap arıyordum sonuç olarak çözüm3d de karar kılmıştım

• 345 için sorduysanız hayır böyle bir şey yok.

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lti ye kadar bitirdim.Limite kadar kitabın alınmasını engelleyecek kadar yanlış yok.Forumda okuduğum kadarıyla ltide çok fazla yanlış varmış.Henüz çözmediğim için o kısımla ilgili yorum yapamayacağım ama diğer bölümlerde alınmasını engelleyecek kadar yanlış olduğunu düşünmüyorum 3-4 testte 1 tane soru anca çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.