Şimdi Ara

AYT MATEMATİK FULL/39/38 YAPANLAR İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
44
Favori
34.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolay bir sınav da gelmez hocam 2020'de 100 tyt 70 ayt 20k olur yoksa. ÖSYM bu kadar salak değildir bence :D Ayrıca matta zorlamanın fende zorlamadan daha etkili bir çözüm olduğunu düşünüyorum ben de o yüzden bu sene fen zor olmasına rağmen sonuçlar kötü geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme Deneme Deneme . Ne kadar farklı yayından ne kadar çok deneme çözersen hem hızlanırsın (çok deneme çözmeden önce 50-55dk mi yiyen tyt mat mayıs haziranda 35 dakkada bitiyordu) hem de farklı soru tarzları görürsün soru tarzlarına aşina olursun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şahsen ben karekök tyt ayt mat ile apotemi problemler soru bankalarını bitirdim , sonrası durmadan deneme, yani zaten deneme soru bankası işlevini de görüyor. Hatta tek bi konuya saplanmayıp tüm konuları birden hatırlamış da oluyorsunuz. O yüzden bana kalırsa soru bankası miktarının çok bir önemi yok denemeyi çokça çözdükten sonra

Bilgi Sarmalı Problemler
    345 TYT MAT Soru Bankası
    Apotemi: Türev, İntegral, Limit, Trigonometri
    Acil LTİ Denemeleri

Karekök Geometri Sıfır
    Birey B Geometri
    Karekök Geometri Eski 2. Oturum Soru Bankası
    Acil Geometri Denemeleri

Ve okulda yapılan denemeler.

Pek kimseyi dinlemedim (okulda bile dinlemedim), konuların mantığını ve güzel düşünmeyi bilmek önemli olan. Onlarca formül veya soru ezberlemek mantıklı değil. 11. sınıfın başında matematiğim 40 soruda 2 doğru idi :).

2020 için muhtemelen Acil ve bolca deneme çözerim. Bir de 345 AYT MAT'a dokunmamıştım ona bakarım, tekrar yapıp paslanmamak adına zaten hepsi.

Edit: Unutmuşum, Kenan Kara'yı bolca izledim Karekök çözerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 8 Ağustos 2019; 22:23:59 >

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemi çözmeyi düşünüyorum da cevapları yok bildiğim kadarıyla sen yapamadıklarını Nasil öğrendin? Apotemi yerine çözümü olan daha az kasıntı bi kaynak bitirmek daha mantıklı değil mi? Bilemiyorum kararsızım ne yapacağım

Orijinalden alıntı: huysuzbiradam

tebrikler hocam da 2020 de niye çözüyorsunuz anlayamadım 40 matematik ile mezuna kalmış olamazsınız heralde :D
    Sağolun hocam ama tam düşündüğünüz gibi maalesef :p.

Fen derslerine heves bulamadım sene boyunca, hem tyt hem ayt fen doğrularım hep 2-10 arası geziyordu, son 40 gün evde oturup fen kastım ama tyt 17 ayt 21 yapabildim anca.
    Sonuç olarak tytde 7k yapıp aytde 22.9k'ya düştüm .

Amacım bilgisayar mühendisliğinde top 5 üniversiteye hatta direk Boğaziçi'ne girebilmek olduğu için mezuna kalıyorum, bütün sene fen çalışırım artık . Küçüklüğümden beri idealim buydu pişman değilim neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 8 Ağustos 2019; 22:29:9 >

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Hayallerimiz yakınmış hocam ama ben PC müh. istemiyorum :) Her şey gönlünüzce olur inşallah bu yıl.

Hayallerimiz yakınmış hocam ama ben PC müh. istemiyorum :) Her şey gönlünüzce olur inşallah bu yıl.
    İnşallah sizin için de güzel geçer hocam. TYT mat temelinizi çok çok sağlam oturtun ve geometrinin LTİ + fonksiyonlarla ilişkisini iyi kurun, AYT matematikten hiç bir sorun çıkmaz.
    Geometriden kastınız analitik geometri mi hocam ? Şu an geometrinin fonksiyon ve LTİ ile ne alakası olabilir diye düşünmeye başladım muhtemelen sene içinde konuları gördükten sonra bu dediğinizi hatırlayıp gülümserim :D

Lti için apotemi çözebilirsin, ben üçüne de sadece apotemiyi çözdüm başka kaynak kullanmadım. Ama iyice sindir, hiçbir soruyu boş geçme. Ben integralde sıkılıp sadece maratonu çözdüm ama dediğim gibi her soruyu anlayarak çöz. Farklı düşün

Geometriden kastınız analitik geometri mi hocam ? Şu an geometrinin fonksiyon ve LTİ ile ne alakası olabilir diye düşünmeye başladım muhtemelen sene içinde konuları gördükten sonra bu dediğinizi hatırlayıp gülümserim :D
    Yani evet istisnalar var ama daha çok analitik geometri kısmını kastettim sayılır aslında. Analitiği sağlam oturtan biri için o 4 konunun zorluğu yarısına iner, matematik temeliyle birlikte çeyreğine kadar düşer. Sene boyunca o 4 konuda zorlananlarda gözlemlediğim ya analitik geometriden ya başka temel tyt konusundan eksik olduklarıydı hep.

Dediğim konulardaki grafikli soruları görünce değerini anlayacaksınız, öyle ki grafiksiz sorularda bile aklınızdan geometrik yorumlar yapmaya başlayacaksınız.

Edit: bir örnek daha vereyim, ayt mat denemelerinde hep en sevdiğim ve eğlendiğim sorular LTİ soruları oluyordu çünkü bedava net olarak görüyordum diğer konulara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 8 Ağustos 2019; 22:59:53 >

• apotemi asla kasıntı değildir orijinal sorulardır değişik gelecektir size ama geliştirir sizi baya hemde ben dershaneye kayıt oldum derslere pek girmiyordum sadece soru çözümü kullanıyordum apoteminin bazı kitaplarının uygulamalarını indirince soru çözümünü görürsün ama video değil yazılı olarak tavsiyem bi dershaneye git soru çözümü ordan hallet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huysuzbiradam kullanıcısına yanıt
    Denemelerden bahsediyorlar sanırım hocam.

• Sizce 11 de mat için ayt kaynağı mı çözelim yoksa 11.sınıf kitabı mı ? 11.sınıf ve ayt kitaplarındaki sorular benzer midir aynı yayının 11ini ve aytsini çözsem sorular tekrar eder mi ki ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.