Şimdi Ara

Ayt matematik esit agirlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt matematigi şükür bitirdim net 25 30 geometri ve denemeler de eklenince 35 e cikicak insAllah

Tyt turkce bitti netler 35-39. Dil bilgisinden eksigim varmış biraz bilgi sarmal gidiyorum

Ayt matematik temelim 15 net yapacak seviyede sizce 345 ve karekok birlikte mi goturmeliyim sonra acil ve apotemi lti

Yoksa hepsi ayri ayri mi
    Buraya kadar okuyan varsa tesekkurler
    Hedefim 35+ matematikte
    tm oldugum icin edebiyat sosyala 2 ay sonra baskayacagim. Geometri matematik turkceden kurtulmak istiyorum bu 2 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 19 Kasım 2019; 17:25:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Hocam bu olayı bende merak ediyorum ben hepsini birlikte götürüyorum elimde 4 kaynak var apotemi,345,karekök,acil ben bir konuyu bitirdikten sonra hepsinden aynı anda çözüp gidiyorum acaba yanlış mı yapıyorum diyorum çünkü konuyu unutmak var tekrar çözmem gerekecek.
    Ama öbür türlüde konuyu eksik öğrenmek istemiyorum tüm soru tiplerini görüp not çıkarıp ilerlemek daha mantıklı geliyor aşırı kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende oyle ve denemeye gecikirim diye de korkuyorum

• 345i ilk bitir sonra karekökle acili beraber götür en sona da apotemi lti patlat 👌

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Hocam 345 cozdugumde soru sayisi az olmaz mi diye dusunmustum herhangibir konu icin

Hedefim tam olarak bunlari cozmek ama nasil baslasam sikintisi var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Başlangıç olarak 345 uygun bence. O zaman şöyle yapalım

345le karekökü apotemi ltiyi bir götür en sona acil kalsın

Aynen hocam acili de tekrar amacli kullanirim cok saglam olur

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    👌

Tesekkur ederim hocam

• Acilin yanına metin yayınlarını da ekleyebilirsin eğer zamanın kalirsa kendisi güzel ve kaliteli bir sbdir ayrıca 2.donem ayt mat denemesi çözmeyi sakın unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam cok saolun

• Hocam konuyla alakalı değil ama tyt matematik için tavsiye verirseniz sevinirim.(Karekök Bitti )

• Nicolas Cagee kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt matematik karekok bitti ve geometri eksiginiz varsa ari denemeleri oneririm geometri bitene kadar tamamlarsiniz 30 deneme yeni nesil fiyati 27 tl geometrisiz bir deneme inceleyin
    bu sirada isterseniz 2. Bir sb sene sonuna kadar götürün ve yanina denemeler atin mesela acil isterseniz de ari xray bitirdikten sonra geo da bitmis olur sene sonuna kadar deneme cozun tyt mat adina ben boyle gidiyorum
    Ayni zamanda 345 in osym ve orijinal sorularini mutlaka görün

• Bence kaynakları ayrı ayrı götürmek daha mantıklı hem deneme için de iyi olur hem de ilerlediğini hissedersin her yönden teker teker götürmek daha mantıklı

• Pilotless kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kaynakla saglam ilerlemis olur muyum ki?

• 2 kaynakla birlikte ilerle orta seviye. Konular bitince bir kaynak temizlersin tekrar amaçlı. Sonra direkt denemelere abanırsın. O sırada da apotemi lti çözersin yetersiz gelirse. 3 kitaptan fazlası da gereksiz olur geliştirecek olan denemeler çünkü.

• Son Soru Bükücü kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam

• Bence tek karekök veya tek 345 çöz. Emin ol yetiyor. Yetmiyor gibi bir bahane bulursan konuyu halledememissindir, konuyu ve mantığını anlamadiktan sonra istersen 10 kitap çöz yine pekistiremezsin. Bu arada tek kitap çöz demiyorum sıra sıra çöz diyorum. Mesela şimdi 345 veya karekök çöz, üstüne de 3D veya Acil falan çözersin elindeki bitince. Ben karekokle ilerliyorum emin ol konuyu iyi anlayınca gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 22 Kasım 2019; 20:48:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.