Şimdi Ara

AYT MATEMATİK DENEMESİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematik denemesi alacağım ayt. Karekök ayt matematik denemeleri nasıl çözen var mı? Yada çözüp beğendiğiniz var mı arkadaşlar? Ben ayt üçdörtbeş soru bankası çözdüm o yüzden acaba üçdörtbeş ayt mat denemesi almayıp başka kaynak alıp başka soru tipi mi görsem diye düşünüyorum yardım edin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç tane ayt matematik denemesi çözmeyi düşünüyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

Testokul

Karekök

345

ACİL

Acil,345 i mutlaka cözecegim de öncesinde karekök/testokul cözeyimm mi?

• 2 tane

• blackmgc B kullanıcısına yanıt
    O zaman 345i kesin çözmelisin bence. İkinci olarakta acil alabilirsin.

O zaman dediğime bakma 1 tanede çözsen 10 tane de çözsen 345 çözülmeli bence. Geçen sene sınava en yakın 345in denemeleriydi.

• Ayt demi önerdiğin? Karekök almayım o zaman?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ayt hocam. Karekökü bitirdim ben. Daha önce de yazmıştım bir konuda, 5 ayt mat denemesi çözüceksen falan çözülebilir karakök ama 1-2 tane çözüceksen ösym tarzına yakın yayınlara yönelmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbot99. -- 12 Nisan 2019; 15:12:40 >
  • Peki hocam sayısal mısın bilmiyorum ama fizik ayt denemesi önerdiğin var mı

Karaağaç ve nihat bilgin çözüyorum şuan ikisini de tavsiye ederim. Turfozda iyi diyorlar onu da inceleyebilirsin.

• Peki birşey daha soracağım ben tyt matematik denemesi daha hiç çözmedim genel denemelerden çözüyordum,tyt mat 32 net civarı yapıyorum sence çözmeli miyim? Çözmem gerekse en çok hangisini önerirsin?

• Kareköke dandik diyolar sarmal 345 acil bunları kesin çöz, ayrıca denemelere soru bankasından daha özgün sorular koyuyolar 345için öyle düşünme yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de yeni başladım 345 tyt mata 4 tane çözdüm daha. Acil 345 iyidir orda da. Bir sürü konu var zaten onlara bakabilirsin. Pek bilgim yok tyt mat denemesi konusunda. Bence en az bi tane çözmelisin. Geçen sene ben de hiç çözmeden girdim. 1 saatte 34 soruyu görebildim sadece 6 mat sorusunu göremedim 32d 2y yaptım. Zaman konusunda baya geliştiriyor bence denemeler. Kısaca benim gibi mal olmak istemiyosan sınavda çöz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbot99. -- 12 Nisan 2019; 15:34:39 >
  • 345,karekök,acil,endemik,okyanus bunların setleri var 345 ve acili kesinlikle al çöz endemik de aynı şekilde ama 2sinden sonra çözülmeli çünkü zor yani bana göre
  • myfiwo kullanıcısına yanıt
    hocam nitelik tyt mat nasil alacağim da
  • sonuç veya sonuç dereceye bir bakabilirsin sosyal medya hesaplarına mesaj atarsan örnek sayfa da paylaşıyorlar.
  • çözmediğim için birşey diyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.