Bildirim
AYT MATEMATİK BRANŞ DENEMELERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diğer derslerinde bitiyor mu -
Aydin sonuc derece zor
345 en son cozulmesi gerekenlerden
Bilgi sarmal da kaliteli kolay hic bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu cevap moral oldu :) dün aydın yaptım 26 net geldi.Ösym ye göre bencede üstte. sonuç derecede aynı şekilde. -
Aynen bende de aydinvarsen e sonuna sakliyorum hocam o neti senre sonunda fule cikarabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam piyasada çok fazla deneme var. 345,acil,yayındenizini sona bırakmayı düşünüyorum. Bu saydığım 3 yayında zaten 30 deneme var ortalama :D Şuanlık aydın ve sonuç derece çözüyorum. Sona bırakmama sebebim şu acil ve yayın denizi zor. Üstüne aydını çözemem çünkü tüm zor denemeleri en sona bırakırsam psikolojik olarak insan kötü hisseder :) o yüzden araya 345 i koydum dinlenmelik :) -
yok hocam açığa geçtim okulda değilim yani bildiğin baştan ayt matematiği bitirmek üzereyim fende 11. sınıfı tekrar edip 12 ye çalışacağım -
sağol hocam baya iyi yayınlar önermişsinquote:
Orijinalden alıntı: iyibilirdik
Aydin sonuc derece zor
345 en son cozulmesi gerekenlerden
Bilgi sarmal da kaliteli kolay hic bilmiyorum -
teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Blackhawkasdasd12
hocam piyasada çok fazla deneme var. 345,acil,yayındenizini sona bırakmayı düşünüyorum. Bu saydığım 3 yayında zaten 30 deneme var ortalama :D Şuanlık aydın ve sonuç derece çözüyorum. Sona bırakmama sebebim şu acil ve yayın denizi zor. Üstüne aydını çözemem çünkü tüm zor denemeleri en sona bırakırsam psikolojik olarak insan kötü hisseder :) o yüzden araya 345 i koydum dinlenmelik :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X