Şimdi Ara

AYT MATEMATİK BRANŞ DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin. 12.sınıfım ayt matematik konularım bitmek üzere.Kolaydan zora doğru ayt matematik branş deneme önerisi yaparsanız çok sevinirim.

• Diğer derslerinde bitiyor mu
  • Aydin sonuc derece zor
    345 en son cozulmesi gerekenlerden
    Bilgi sarmal da kaliteli kolay hic bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    bu cevap moral oldu :) dün aydın yaptım 26 net geldi.Ösym ye göre bencede üstte. sonuç derecede aynı şekilde.
  • Aynen bende de aydinvarsen e sonuna sakliyorum hocam o neti senre sonunda fule cikarabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    hocam piyasada çok fazla deneme var. 345,acil,yayındenizini sona bırakmayı düşünüyorum. Bu saydığım 3 yayında zaten 30 deneme var ortalama :D Şuanlık aydın ve sonuç derece çözüyorum. Sona bırakmama sebebim şu acil ve yayın denizi zor. Üstüne aydını çözemem çünkü tüm zor denemeleri en sona bırakırsam psikolojik olarak insan kötü hisseder :) o yüzden araya 345 i koydum dinlenmelik :)
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    yok hocam açığa geçtim okulda değilim yani bildiğin baştan ayt matematiği bitirmek üzereyim fende 11. sınıfı tekrar edip 12 ye çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Branş denemeleri??
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    345 ayt matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

Aydin sonuc derece zor
    345 en son cozulmesi gerekenlerden
    Bilgi sarmal da kaliteli kolay hic bilmiyorum
    sağol hocam baya iyi yayınlar önermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackhawkasdasd12

hocam piyasada çok fazla deneme var. 345,acil,yayındenizini sona bırakmayı düşünüyorum. Bu saydığım 3 yayında zaten 30 deneme var ortalama :D Şuanlık aydın ve sonuç derece çözüyorum. Sona bırakmama sebebim şu acil ve yayın denizi zor. Üstüne aydını çözemem çünkü tüm zor denemeleri en sona bırakırsam psikolojik olarak insan kötü hisseder :) o yüzden araya 345 i koydum dinlenmelik :)
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.