Şimdi Ara

ayt mat denem süre sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben 12 .sınıf öğrencisyim ayt mat denemelerinde 2saate yakın zaman veriyorum.sizde nasıl oluyor ? lti varken kaç dk veriyordunuz simdi kaç dk veriyorsunuz? sınavda acaba yetişir mi diye korkuyorum

• up
  • hocam kontrollerle beraber en fazla 2 saat sürmesi lazım ayt matin bence ama diyorsan fen kısmıma güveniyorum fen kısmından biraz kısabilirsin bence ben matematik aytde çok dikkat hatası yaptığım için fenden kıstım mesela biraz 2-1 şeklinde halletmeye çalışıyorum
  • Benim de apotemide 2-2.30 saat arası sürüyor. Lti varken çok daha hızlı ve kolaydı
  • owowowow O kullanıcısına yanıt
    abi fenim orta ama hızlı çözünce çok dikkat hatası oluyor ee matematiğe de 2 saat verince 1 saat kalıyor hem dikkat hataları hem boşlarla netler düşük geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Benim de apotemide 2-2.30 saat arası sürüyor. Lti varken çok daha hızlı ve kolaydı
    abi ben 12 olduğum için bilmiyorum biz de biraz şansızlıkta var türev ve integralin yarısını bitirdim . konuları kaldırdılar . eskiden çözerken erken çıkardım şimdi yetiştiremem diye korkuyorum.
  • Lti varken daha kısa surüyordu 1.30 saat 1 saat 45 dk falan şimdi 2 saat 5 dk veriyorum en fazla apotemide 2 saat surüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 12'yim heralde sınavda daha hızlı çözerim diye ümit ediyorum.
  • hocam fen kısmı nasıl
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    hocam aslında acaba denemelerim zor olduğun için mi ? bende aydın,üç dört beş, orijinal , karaağaç sizce seviyeleri nasıl?
  • Apotemide 50 dk civari sürüyor ama 345te daha kısa sürüyordu. 40 45 dk da bitiyor ortalama.

• peki sıralam nasıl önce fen mi mat mı
  • Fenden başliyorum. Biyodan geriye dogru gidiyorum . Bütün yıl o düzende aliştım.

• anladım hocam ben de öyle deniyeyim
  • hocam 345 aydın karaağaç apotemi gibi yayınlarda 2 saat ve onun üzerindeyse zaten çok normal bence bunların hepsi ösymnin üzerinde seçici sorusu fazla olan yayınlar tabi ösymde de seni uğraştırıcak soru çıkıcak ama bu kadar değil bence burda amaç yapamadıklarını görüp gerçek sınavda çıkıcak 3-5 seçici soruyu halletmek
  • owowowow O kullanıcısına yanıt
    peki şu an ne yapayım önerdiğiniz denme var mı orta düzey çünkü diğer denmeler zorluyor
  • Denemelerin fantezisi yüzünden oluyor bunlar muhtemelen, gerçek sınavda gözüne kısa soruları kestir çöz onları sonra turla evdekinden çok daha hızlı çözeceksin muhtemelen.
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    mezunmusunuz 12 mi
  • 12 yim hocam ancak sorulara açın kendiniz bakın isterseniz o dediğiniz yayınlardan daha kolay geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.