Selamlar. Durumumu özetlemek istiyorum ve yorumlariniza ihtiyacim var.2020 150kdan mezunum. Tyt Türkçe: Dil bilgisinde öznür saat 15 videosu kaldi.Eylemdeyim suan. TYT Sosyal: Hiç calismadim ama zamanim olursa aksamlari apotemi ozetinden okumak istiyorum. Tyt Mat: Konularim bitik denilebilir ( AYT'de isleyecegim diye tyt'de calismadigim konular var pkob, polinom gibi ) Geometri: Çember ve daire,analitik,kati cisimler kaldi. Tyt Fen: Fizikte tyt ayt karisik gittigim icin ve biraz daha ayt odakli gittigim icin pek konum bitmedi. Tyt kimya ve biyoyu hizlica bitirmistim ama unutmusum bu hafta tekrar edicem. Ayt Mat: Yeni basladim sayilir fonksiyon ile basladim 1 bitti suan 2 ye basliyacagim. Ayt Fizik : Tyt ayt karisik gidiyorum ama gecen sene fizik hic calismadigim icin bu sene fizikte ayt onceligim olacak. Yetismeyebilir diye korkuyorum. Bitirdigim konular: Vektörler Hareket Kuvvet ve hareket Newton hareket yasalari Is guc enerji ( devam ediyorum) Netlerim: 2 ay once tytde 73 yapmistim.Gecen hafta bs kontrol 1 de 93 gelmisti ama onu saymiyorum herkes kolay demisti.Acikcasi pek deneme cozmedigimden ortalama rakam veremiyorum. Durumum suanlik bu.Hedefim biraz yuksek 20k civari ama endiseleniyorum.Sizce ayt icin gec mi kaldim? Suanki durumum hedefimden uzak mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 31 Aralık 2020; 1:34:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt için geç mi? Durumum nasil?

-
-
İyisin kanka devam -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250 kisi bakmis 0 cvp ayibb oluor ama
Geç kaldın şimdiden mezuna kalmayı düşün
Ztn mezunum ab deme ole
benim de asagı yukarı durum bu gibi
mat da fonk 2.der denklem trigo(yarısındayım) bitti-bitiyo
logaritma ya ufaktan basladım
mat1de mat2 ile ortak konulardan polinom pkob mantık harici bitti//ayt ile beraber calıscam
tyt fen bio kimya bitti fizik 4 konu kaldı
ayt fen icin baslamadım bile sayılır
sınava 2 ay kala konuları güzelce bitirmeyi planlıyorum sonuc olarak
gec kalmayız insallah
-
Insallah hocam
Hocam iyi gidiyosunuz geç değil bence devamm -
Benle aynı durumdasın son 80 günde falan bütün konuları bitirmeyi hedefliyorum başarırız umarım
-
Umarim hocam.
Sıkıntı yok bence, en kötü mezuna kalırım şu dersten şu kadar yapsam yeter deme istediğin yere gidersin. Geçen yıl bu zamanlarda ben de bu durumdaydım 20k yaptım kendimi şu kadar yapsam yeter diye sınırlamasaydım daha da iyi olabilirdi.
-
Bu dönemlerde netlerin neydi hocam? Tyt netlerini yükseltmek için püf noktalarınız var mı? -
Tyt yi hızlı bitirip seri deneme atmaya basla hocam ayt yi son gün bitirsen de olur.(bence min 2 şer kaynak eritilmeli)
Ben trigo yapmadım onun dışında aynıyız umarım konular biter Allah yardımcımız olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt mat netleriniz ne civarda geliyor hocam ?
-
İyi hocam.Devam böyle.Tempoyu düşürmek yok. -
Mezunum zaten hocam bu sene bidaha mezuna kalma lüksüm yok 1 milyon gelse bile gidiyorum
Bana soruyorsan daha az deneme cozdum ama Toprak tyt mat denemesinin ilk 3 te ortalama 30 civari yaptim. Bs kontrol 1 de 32.5 bs kontrol 2 de 34.5 geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 1 Ocak 2021; 16:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X