Şimdi Ara

Ayt için atölye matematik nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfırdan temelsiz birisi için yeterli olur mu? Video süreleri az gibi geldi.

• Güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Bugün izledim,temelsiz biri için nasıl olur bilemem ama kesinlikle ben bu adamı sene başı bulsaydım paralı hocaları sadece lti de kullanırdım.Trigodan eksik hissediyordum,öyle akla mantığa yatar şekilde anlatıyor ki her şeyin ispatı vs var resmen hayran kaldım.Bence anlatım düzeyi(ben biraz iyi seviyede izledim)karmaşık değil.Kekeleme vb yok ama çözdüğü örnek sayısı normal olarak az.Konu anlatım kısmında yeterli soru düzeyi ve sayısı olarak yetersiz.
  • Hocam bende anlatım tarzını çok beğendim. 7 saatte tüm fonksiyonları anlatmış mesela o yüzden 2 günde videoları izleyip soru çözümüne geçebilirim. Diğer kanallardan 1 hafta konu dinlemesi sürüyor çok vaktimi alıyor. Temelim hiç yok denenebilir mi sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 13 Mayıs 2020; 4:58:19 >
  • hocam bende trigonometri için bıyıklı mat düşünüyordum kalan zamanda yetiştiremem dedim başkasını arıyordum atölyenin trigosu nasıldır konuyu öğretse işimi görür zaten 2 soru bankam var soruları ben çözerim
  • Atölye matematik konu anlatımında baya bir iyidir.Konuyu oradan dinleyip başka youtube kanallarından da o konu ile ilgili soru çözüm videolarına bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlatımı harika ama az ve kolay sorular çözüyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 18:4:16 >
  • ihatemath İ kullanıcısına yanıt
    Bu kanalı dinleyip geçen senenin tyt ve ayt fonksiyon sorularını çözebildiniz mi? Benim temelim yok ama.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 18:3:58 >
  • ihatemath İ kullanıcısına yanıt
    Rehber mat hiç hoşuma gitmiyor. Bıyıklı mat selim yükselin pdflerini çıkartmıştım oradan giderim olmazsa.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 18:3:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.