Bildirim
Ayt fizik vs biyoloji sistemler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Ayt fizik vs biyoloji sistemler
(En Son Oy Tarihi: 3.5.2020)
Giriş
-
Ezberi seviyor musunuz yoksa mantıkcı ve yorumcu mısunuz? Ezberci iseniz biyoloji mantık ve yorumum var diyorsanız fizik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle diyeyim tyt biyolojide en basit konuları saatlerce dinlesem bile sorularını çözemediğim için çalışmayı bırakmıştım. Sadece sistemler çalışırım diyordum. Hız ve renk sistemler soru bankası aldım fakat ayt fizik mi çalışsam diye düşünüyorum. Elimde ertan sinan şahin paketim falan da var aslında. -
Hız ve renk sistemler zor hocam başlangıç için zorlar valla, ertan Sinan şahini seviyor iseniz izleyin benim tavsiyem fizikle barış vip fizik gibi mantığı kavratan kanallardan esş nin lafı uzattıkça uzatması biraz anlamanızı zorlaştırabilir
O zaman konu seçip ayt fizik mi çalışayım? Önereceğin kitap var mı? 5-6 net yapsam yeter ayt fizikten. Elimde sadece birey a fizik soru bankası var. -
Hocam atışlar, tork denge enerji gibi bazı konuları seçmenizde fayda var, fizik bence biyolojiye nazaran daha basit hiç yoktan detay yok biliyorsan ve soru çözdü isen yapar gecersin. Basit harmonik çembersel hareket itme momentum enerji ve izle birey a dan çöz hocam bi süre sonra basit gelecektir sana sonra da kalan süre olursa da deneme vs çözersin, birkaç tane tyt fizik de illaki gelir
Tyt fizik çalışmadım hocam. Tyt fen kısmında sadece kimya çalışıyorum. -
Up
Biyoloji çalıştığının karşılığını verirde,fizik için aynısını söyleyemem modern kısmı olmadığı halde sadece mekanik kismi sistemlere bedel hatta daha ucu açık .temel yoksa biyoloji daha mantıklı.ha bu demek değıl ki yapamazsin.mesela bastan sona elektrik yapsan hep tyt hem ayt ye faydası olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoeldev -- 2 Mayıs 2020; 5:45:33 >
Ayt fiziğe komple değil yine konu seçerek çalışacağım.
Up
Başlangıç için sistemleri nereden çalışmalıyım? çöz kazan sistemler fasikülü nasıl? -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X