Şimdi Ara

AYT Fizik bitirme süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2)Özcan Aykın Soru Çözüm Videoları

3)345 AYT Fizik SB

gidiş sıralamam bu şekil bunun üstüne en son yayın denizinin yorum odaklı bir kitabını çözmek gibi bir derdim var mezunum elektrik hariç konularda temelim iyi elektrik konusunda kötüyüm ancak bu şekilde hesaplarsam ortalama 60 günde hatta daha öncesinde ayt fizikte bu 3lüyü bitiriyorum ama bana da biraz kısa gibi hissettirdi iyi olduğum konular daha kısa zorlandığım konulara daha uzun vakitler ayırdım aklıma takılan şey şu acaba bü 3 lünün yanına yayın denizini ekleyip onun üstüne bir kitap daha mi çözeyim yoksa boşuna mı heyecan yapıyorum?

• Sınav haziranın ikinci haftasında daha yeni mi başlıyorsun ayt fiziğe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim yorum için

• 345 ile yayin denizi arasında pek bir fark yok bence daha zorlayici bir kitap cozebilirsin 3d veya nihat bilgin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikkci kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yayın denizine yorum soruları iyi dedikleri için bakmıştım aslında ama 3d veya nihat bilgine yöneleyim bende peki bu kitabı diğerleri ile birlikte mi çözsem yoksa onlardan sonra mı çözsem benim aklımda onlardan sonra çözmek var ama

• sonra coz hocam ama nihat bilgin baya kalin bir kitap 480 sayfa aklinda bulunsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • günde kaç saat ayırarak bu sürede birirmeyi düşünüyorsunuz hocam

• eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

günlük 10-12 saat çalışıyorum 2 ayt dersi ve ekstra yanına tyt denemesi var ayt mat ve ayt kimyam iyi onlara daha az süre veriyorum günlük 3 saat gibi kalan vaktin 5-6 saatini ayt biyo ve ayt fizik için atıyorum 2-3 saat tyt denemesi konusu vs yani günlük 5-6-7 saat ayırarak

• fizikkci kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam planlı kontrollü ilerlemeye çalışacağım sağ olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.