Şimdi Ara

AYT FEN SORU DAĞILIMI TAHMİNİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ne demek bu konuyu zaten tartışmak için açtım herkes görüşlerini söyleyebilir ne güzel işte farklı senaryolar üretiyoruz.
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Benzer benzeri cozer tyt kimya konusu daha çok . Organikten sonra en uzun konular gazlar ve sivi cözeltiler alt basligi cok fazla . Bence sivi cozeltilerden kaliteli cozucu cozunurluk grafikleri gelecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az çok böyle gelir. Sadece Çembersel-Harmonikten bu kadar soru geleceğini zannetmiyorum. Modern fizik yerine gelecek 3 sorunun 2'si tork-denge-momentum-enerjiden gelir, diğeri manyetizmadan gelecek bence.
  • lazımlık L kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok hocam 2018'de sivi cozeltiler sorusu o baş kismindan gelmisti.Bu yil kolay soracaklar dediginiz yerden gelme ihtimali vermiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme kimya ve biyoloji denemeleri senin tahminlerinle neredeyse örtüşüyor. Fizik de böyle gelirse çok tatlı olur...

Ben zaten tahmin ediyorum . Kimse bilemez nerden gelecegini :). Hele kolay olacagini hic dusunmuyorum. O kadar konu cikmisken Hocalarım zor olacagini dusunuyor . Sizde kesin konuşmayın . Benim dedigim olacak diye bisey yok ama sizin dediginizde olacak diye bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lazımlık

Ben zaten tahmin ediyorum . Kimse bilemez nerden gelecegini :). Hele kolay olacagini hic dusunmuyorum. O kadar konu cikmisken Hocalarım zor olacagini dusunuyor . Sizde kesin konuşmayın . Benim dedigim olacak diye bisey yok ama sizin dediginizde olacak diye bisey yok
    Tamam herkesin dusuncesine saygi duyarimda hocalarin baya mantiksizmiş gecen yil en dusuk ortalamali ders kimya oldu 0.9 net ile.Fiziği bile solladi, zor demeleri harbiden bana çok abes geldi acikcasi osym zaten son 5 6 yildir feni kolay soruyor diyor bizim hocalarda

Herkesin kendi düşüncesi mantiksiz olan o kadar çok şey var ki kimse ne olacagini bilemiyor . Sende kendi fikirlerine bu kadar güvenme eğer beklediğin gibi gelmezse üzülürsün

• 2 tane organikten gelir bi kaç sigma kaç pi bağı var diğeride daha baş kısmı

• Fotosentez-solunum 3 gelmeyebilir.2 daha olası.
  • bence fizikte elektrikten 2 soru olabilir. çıkarılan konulardan kalan soruların bir tanesi mutlaka elektrik manyetizma ünitesine verilir diye düşünüyorum.
    bir de biyolojiden üreme sorusu gelir diye düşünüyorum bu yıl.
  • februlion kullanıcısına yanıt
    O 3 soruyu aslında Canlılarda Enerji Dönüşümleri şeklinde yazsam daha doğru olurdu
  • 1s2s kullanıcısına yanıt
    Momentum enerji ve atışlar birleşimi bir soru gelebilir o senaryo aklımda var.
  • Biyolojide biyoteknoloji ve genetik mühendisliginden garanti 1 soru bekliyorum

• Güzel bir yorum sorusu gelebilir katılıyorum aklımda vardı.
  • Biyoloji tahminimiz tamamen çöpe gitmiş :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.