Şimdi Ara

Ayt edebiyat-sos1 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt edebiyat-sos1 kısmındaki tarih coğrafyayla sos2 kısmı arasındaki fark nedir?

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5kIOunpmSBMfeVFKGwLEu_UdP6hOdjED bu playlistdeki videolar sos1 için uygun mu.Piyasada pek ayt tarih coğrafya kitabı da göremedim sos1 kısmı tyt ile aynı mı,bi de edebiyat için kitap,video önerisi yaparsanız sevinirim

• ilk 89 video sos1 kismi. tyt de ilk 89 video. sos 2 ise hepsini kapsiyor. cografyada bir fark yok sanirim.

ama sen mf'sin sanirim ve sinavda ea'da bakarim mantigiyla dinleyeceksin? bu playlist agir gelir sana bence.ramazan hoca ve selami hoca detayli anlatir. Selami yalcin'in 8-10 videoluk(her biri 1er saat) tekrar videolari vardi.Onlara baksan daha iyi bence.

cografya icin yavuz tunaya bakabilirsin.

sb ben cok cozmedim,bence deneme ve cikmislari(kpss yks lys oabt) cozmek daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğ-1 Coğ-2 aynı tamamen.

Tar-1 Tar-2 de neredeyse aynı, çağdaş dünya tarihi diye bir konu var Tar-2’de o farklı sadece. O konu da pek sorulmuyor, tabii ne olur ne olmaz dinlemek lazım.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

İlk 100 için girmeyi düşünüyorum zaten tarihi seviyorum,bu sene 10 soruda 6 civarı yapmıştım çalışmadan.Çok sıkıcı anlatmıyosa 1.5 hızda dinlerim.Coğrafya için mehmet eğitin kitabı vardı bende ama aşırı detaylı anlatıyo sınavdaki sorularla hiç alakası yok gibi geldi bana

• he o zaman ayri tabi.dinlenir bence ilgin de varsa hocam. ben selami yalcini daha cok seviyorum ama cogunluk ramazan hocayi seviyor. cografya da cok tuhaf ders bence sorularda sans faktoru cok onemli.2019da hic calismadan 6/6 geldi, bu sene calistim 5/6 geldi.

Ramazan yetgin baya ünlü herhalde,her yerde bu adamı görüyorum :)

Coğrafyayı ben anlayamıyorum pek,geçen sene mehmet eğitin tyt videolarını izlemiştim biraz,adam 50 tane akarsu ismi yazıyo herbirinin de kendine özgü 5-6 tane özelliği oluyo,binlerce bilgi var ama sadece ezber mantık kurabileceğin hiçbi yer yok.1 sene boyunca sadece coğrafya çalışsam yine bu bilgileri ezberleyemem herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Ramazan yetgin baya ünlü herhalde,her yerde bu adamı görüyorum :)

Coğrafyayı ben anlayamıyorum pek,geçen sene mehmet eğitin tyt videolarını izlemiştim biraz,adam 50 tane akarsu ismi yazıyo herbirinin de kendine özgü 5-6 tane özelliği oluyo,binlerce bilgi var ama sadece ezber mantık kurabileceğin hiçbi yer yok.1 sene boyunca sadece coğrafya çalışsam yine bu bilgileri ezberleyemem herhalde

tyt cografya sıkıntı hocam harbiden cok detayli.en iyi anlatan yavuz tunadir yine de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sağol hocam bi ona bakıyım o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.