Şimdi Ara

ayt de neden 3 saatimiz var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mat kaç yaptınız hocam?

• biz tm çözüp ilk 100 burusu alalım diye

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

Saçma falan değil. MFlere 6 paragraf çıkıyor da TMlere yazar eser mi çıkıyor hayır TMye de 6 paragraf çıkıyor. Matematik yapamıyorlarsa TS ye geçsinler. TM seçtilerse edebiyat coğrafya tarih çalıştıkları kadar matematik de çalışacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 23 Ocak 2021; 16:32:2 >
  • brosbeforehoes kullanıcısına yanıt

hem tyt hem ayt 40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmadan önce düşünüyor musunuz? Matematik zaten iki alanın da ortak dersi. Adam mat şöyle olsun böyle olsun demiyor. Sayısalcı hiç çalışmamasına rağmen 10 civarı soru yapabiliyor türkçeden ama tmci adam fenden yapamıyor. Bu yüzden türkçe de bilgi ağırlıklı olsun diyor. Bunu anlamak o kadar zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 23 Ocak 2021; 18:28:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim itirazım mat yapamayıp ağlayan tmcilere.Edebiyattan 10 soru yapılabilmesinin senin için dezavantajı ne mat yapabiliyorsan?Aynı matı yap Senin fazladan edebiyat avantajında var.Edebiyat kolaysa size de kolay boş boş vakit tüketmeyin edebiyat çalışmakla diyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Kardeşim benim itirazım mat yapamayıp ağlayan tmcilere.Edebiyattan 10 soru yapılabilmesinin senin için dezavantajı ne mat yapabiliyorsan?Aynı matı yap Senin fazladan edebiyat avantajında var.Edebiyat kolaysa size de kolay boş boş vakit tüketmeyin edebiyat çalışmakla diyorum ben de.

Edebiyat kolaysa size de kolay demişsin, saçmalamışsın

Çünkü aynı kolaylığı matematikte göstermiyorlar nedense. Ama edebiyatta derinlere inmedikleri için, sayısalcıların fazla edebiyat kasmasına gerek kalmıyor.

Ayrıca edebiyat ile matematik yapabilmek aynı meziyetler değil. Matematikte sayısal zeka ve yetenek faktörü, edebiyat sorusu çözmeye göre çok daha avantaj sağlıyor. Matematik çözen adam, sadece ezber yaparak edebiyat da çözebilir. Ama Matematik ezber dersi değil. Çok zaman ayrılması gereken, pratiklik gerektiren ve sayısal zekası yüksek olan öğrencilere büyük avantaj sağlayan ders.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Nasıl saçma kardeşim git sen de mat çalış madem.Senin alanın TM sen de bir sayısalcı kadar mat yapmak zorundasın eğer yarışmak istiyorsan.Saçma sapan kitap özetleri çalışıp durmayın kardeşim çıkmıyor işte gidin mat kasın.Boş Boş kendinizi oyalamaktan veya vicdanınızı rahatlatmaktan başka bir işe yaramıyor edebiyat.

Alanım TM ise , neden sayısalcı kadar Mat yapmak zorunda bırakılıyorum ? Neresi adaletli bunun ?

Sayısalcı kadar Mat yapmak zorundaysam zaten sayısal seçerdim.

Bu boktan AYT sistemi sayısalcıların iyice önünü açtı, 56 olan edebiyat soru sayısı 24'e indi. Ayrıca detaylara da inmiyorlar, basit soruyorlar

Türev-İntegral sorusu çözmekle, çerezlik edebiyat soruları çözmek aynı şeyler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 23 Ocak 2021; 22:13:7 >

• Stefann_Kuntz S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim burada kaybediyorsunuz zaten TMci olmak seni matematikten muaf yapmıyor , muaf olmak istiyorsan sözel geçebilirsin.Sayısal ortak alan neyin adaletsizliğinden bahsediyorsun.

• Stefann_Kuntz S kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam sayısal zekan hiç yoksa sözel geçebilirsin.Ha diyeceksin orada da iş yok.Ben de derim ki biraz lise matematiği yapamayan adamın da zaten okuyarak yapabileceği pek bir iş yok Türkiye şartlarında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.