Şimdi Ara

AYT’de çişim gelir korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen dershanede girdiğim denemeyi yarım bırakmak zorunda kaldım bu yüzden :D

3 saatlik sınav, insan korkmuyor değil. Sizin de var mı böyle korkularınız?

• Benim iki sınavda da 30. dakika da geldi. Hastalığım vardı ama TÜRK DOKTORLARI sağolsun hele DEVLET HASTANELERİNDEKİ ilgi alaka neredeyse sıfır olduğundan öyle girdim. Ne kaybettim? Çişimi tutarak ea ham 6binlere girdim, çişim olmasa rahat bindeydim ama şimdi biri kalkıp "he kesin bindeydin" dese bir şey de diyemem. Sonuçta eğer kalp çarpıntısı olsaydı 100bine girip "eğer çarpıntım olmasaydı ilk 10bindeydim" desem yine "he kesin ilk 10bindeydin" derlerdi.

İşin özü dershaneye yazıldıysanız ya da kitap aldıysanız satın, ayrılın elinize para geçsin özel hastaneye gidip muayene olun. İnsanlar parayla üniversite kazanmayı yalnızca vakıf üni, özel derslerden falan sanıyor. Sağlık bile parayla, psikolojisi ve bedeni iyi olan 3 saat çok rahat oturur çözer soruları, benim gibi fakirseniz sidiğinizle boğuşursunuz. Hatta sınavın ortasında acaba şişeye işeyip rahatlasam mı diye 5 dakikanızı heba edersiniz. Huzursuz Bağırsak Sendromundan karnınız guruldar, millet osurduğunuzu sandı diye psikolojik olarak kendinizi yersiniz sorulara da odaklanamazsınız. Yaklaşık 20 denemeye sınıfta girdim ve 20sinde de erkenden çıkmak zorunda kaldım. Hem çişten, hem karın gurultusundan. Hiç unutmam karnım öyle bir guruldadı ki sınıftan biri oha demişti.

Bunların sonucunda istediğim ilk bin hedefini başaramadım. Bahane üretmiyorum ben bu ceset ile yapabileceğim maksimum işi yaptım o konuda rahatım.

Ha şimdi sidik konusuna gelirsek iki sınava da girmeden 4 saat önce yemek yemeyi, 1 saat önce de sıvı alımını kestim. 2 kere tuvalete çıktım. Bunları söylemenin ayıbı olmaz. Böylesine rezil eğitim sisteminde hocalarına yalakalık yapa yapa OBPsini şişirip haksız bir şekilde öne geçenler utanmadan sıralamalarını söylerken ben burada osurdum da derim .ıçtım da derim. Hiç de gocunmam.

• gelmiyor hocam emin ol :D

• Benim iki sınavda da çişim geldi : D Aytde biraz daha sonlara doğru gelmişti ve sınavı çoktan bitirmiştim ama tytde son 10dk soru çözemedim aq.

Bu sene sınavdan önceki gün 6dan sonra su içmeyi bırakıyorum

• Hasta bezini bi deneme de deneyin

• heyecandan insanın aklına bile gelmiyor ama tabi çok içmemek lazım suyu belli olmaz çünkü adrenalinden her şey çok çalışıyor ben ayt de acıktığımı hissettim sadece

• Benim iki sınavda da 30. dakika da geldi. Hastalığım vardı ama TÜRK DOKTORLARI sağolsun hele DEVLET HASTANELERİNDEKİ ilgi alaka neredeyse sıfır olduğundan öyle girdim. Ne kaybettim? Çişimi tutarak ea ham 6binlere girdim, çişim olmasa rahat bindeydim ama şimdi biri kalkıp "he kesin bindeydin" dese bir şey de diyemem. Sonuçta eğer kalp çarpıntısı olsaydı 100bine girip "eğer çarpıntım olmasaydı ilk 10bindeydim" desem yine "he kesin ilk 10bindeydin" derlerdi.

İşin özü dershaneye yazıldıysanız ya da kitap aldıysanız satın, ayrılın elinize para geçsin özel hastaneye gidip muayene olun. İnsanlar parayla üniversite kazanmayı yalnızca vakıf üni, özel derslerden falan sanıyor. Sağlık bile parayla, psikolojisi ve bedeni iyi olan 3 saat çok rahat oturur çözer soruları, benim gibi fakirseniz sidiğinizle boğuşursunuz. Hatta sınavın ortasında acaba şişeye işeyip rahatlasam mı diye 5 dakikanızı heba edersiniz. Huzursuz Bağırsak Sendromundan karnınız guruldar, millet osurduğunuzu sandı diye psikolojik olarak kendinizi yersiniz sorulara da odaklanamazsınız. Yaklaşık 20 denemeye sınıfta girdim ve 20sinde de erkenden çıkmak zorunda kaldım. Hem çişten, hem karın gurultusundan. Hiç unutmam karnım öyle bir guruldadı ki sınıftan biri oha demişti.

Bunların sonucunda istediğim ilk bin hedefini başaramadım. Bahane üretmiyorum ben bu ceset ile yapabileceğim maksimum işi yaptım o konuda rahatım.

Ha şimdi sidik konusuna gelirsek iki sınava da girmeden 4 saat önce yemek yemeyi, 1 saat önce de sıvı alımını kestim. 2 kere tuvalete çıktım. Bunları söylemenin ayıbı olmaz. Böylesine rezil eğitim sisteminde hocalarına yalakalık yapa yapa OBPsini şişirip haksız bir şekilde öne geçenler utanmadan sıralamalarını söylerken ben burada osurdum da derim .ıçtım da derim. Hiç de gocunmam.

• Sıçma korkusu olanlar seri like

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 15 Mart 2021; 13:53:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düğüm at sınavdan sonra çözersin.
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

hocam şişeye yapmak aşırı absürt olmaz mı yav milletin içinde

• pH 8 ve üzeri suları için benim de çok sık tuvalete gitme sorunum vardı bu sayede hallettim. Çeşme suyu sıkıntı en iyisi saka pH 8.22

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış

hocam şişeye yapmak aşırı absürt olmaz mı yav milletin içinde

Gelecek 60 yılınızı belirleyecek bir sınavdasınız. Milletin ne dediğinin önemi yok. Tabi bunu yenebilmek zor.

• Komik gibi ama aslında önemli bir sorun olabilir .
    Sınav sabahı otomatikmen çoğu zaman yapmadığınız şeyleri yapmaya başlarsınız . Mesela hiç süt içmeyen biri süt içer , midesi bulanır falan vs .

Her sabah ne yapıyorsan aynı şeyleri yapmak lazım .

Sınav girmeden 2 saat öncesine kadar hiç bir şey içme ya da çok az iç . Sınavda yanına 2 pet su al . Normalde 1 tane yeter. Ama sınava biraz susuz girip , susarım endişesi ile önceden su içmemek için ve ne de olsa yanımda 2 pet su olacak demek için böyle yapabilirsin.
    Diğer pet suyu sınavda azar azar eğer susarsan içersin . Böylece sınav öncesinde çok su içmeden sınava girmiş , sınavda da az su içerek susuzluk çekmemiş olursun.

Bir de haftada en az 1 gün sınava girecekmişsin gibi sabah erkenden kalk , sınav sabahı ne yapmam gerekiyorsa onları yap . Kahvaltı et , su iç . Tam saatinde masaya oturup sınavın provasını yap. Böylece başına gelebilecek bir durumun önceden provasını yaptığın için önlem alırsın.
    Atıyorum bir hafta 2 saat öncesinde 2 bardak çay iç .

Bir hafta bir saat öncesinde .

Sınavdayken kendini kontrol et . Ona göre içmen gereken su miktarını deneysel olarak tespit edersin.
    Ama tavsiyem sınava biraz susuz gir .
    Susuzluğun çaresi var da diğeri zor .
    Bir de sınav sabahı yapacağın kahvaltı her zamanki gibi olsun. Seni susatacak ya da mideni bozacak şeyler yeme . Çünkü böyle şeyler yersen susarım endişesi ile çok su içersin ve sınavda her şey alt üst olur. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 15 Mart 2021; 13:56:23 >

• Asıl TYT'de gelirse sıkıntı AYT'de bir şey olmaz.
    Benim AYT'de geldi ama pek engel teşkil etmedi süre sıkıntısı olmadığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 15 Mart 2021; 15:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Asıl TYT'de gelirse sıkıntı AYT'de bir şey olmaz.
    Benim AYT'de geldi ama pek engel teşkil etmedi süre sıkıntısı olmadığından.

Niye hocam çişiniz geldikten sonra süre uzun diye bir saat terleme yoluyla boşaltım yapıp rahatladınız mı? Altına kaçırmak değil problem o lopları birbirine kıstırırken, bacakları sıkarken oluşan gerginlik problem teşkil ediyor?

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var ya? TYT'de sağlam odak istiyor ve o yüzden çiş gelince odak habire bozuluyor. Ama AYT'de odaktan çok bilgi olduğu için söyledim ben. En azından ben kendi açımdan yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 15 Mart 2021; 21:51:14 >
  • Valla benim 2020 AYT'de sınav başladıktan 1 saat sonra fena çişim gelmişti. Neyse ki sınav kolaydı da çoğu bitmişti 1 saatte. 2 saat zor dayandım, sınav bitince koşarak tuvalete gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 15 Mart 2021; 22:24:57 >
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

benim çok fena gelmişti. mesanem patlayacak sandım.

• 2-3sene önce msü sınavından çıkarken bi kız görmüştüm kız önden arkaya ıslatmıştı full bi de koyu yeşil pantolon giymiş
  • ilk senemde bu başıma geldi çok kötü bir durum. mezun senemde her ayt denemesi öncesi lavaboya giderdim ve gerçek sınavın olduğu saatler arası asla lavaboya gitmezdim. bunlar ne kadar yaradı bilmem ama sınava bezle girdim. sonuç olarak bezin verdiği rahatlıkla çişimi hiç düşünmedim bile. kafanda bunun kaygısını taşıyosan kesinlikle bezle gir o gelirse bırakırım rahatlığı her şeye bedel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.