Şimdi Ara

AYT Coğrafya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm / sözel dostlarım basladınız mı? Tyt coğrafyayı bitireli yıllar oldu an itibariyle ayt coğ başlıyorum bunun için sadece youtubeden dinlemek yeterli olur değil mi deftere not çıkaracağım herhangi bir kaynak kitap almaya gerek duymuyorum şuanlık test de çözmeyeceğim son ay son tekrarlardan sonra test çözmeyi düsünüyorum bir de bu ayt coğ baya ezber mi ya

• hocam bu ayt coğ konusu baya muallak ya bizim 6 soruluk sınavda ne kadar sorumluyuz net bi bilgi yok ortada eğer sözellerinki kadar sorumluysak ezber işi çok fazla maden tarım hayvancılık vs bir sürü ezber bilgi var ama eğer 11-12de gösterilen 2 saatlik coğrafyadan sorumluysak ezber işi yok sayılır

geçen sene sınavda coğrafyada bilgi sorusu bile çıkmadı bu dediğim 2.şey ile uyuşuyor ama yine de riske atılacak bir şey değil kesinlikle
  • bu arada kılavuzda şöyle bi bilgi buldum şuan tüm olayı özetlemişler

Adaylar, Coğrafya-1 sorularında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan “ÖSYM tarafından 2019 yılında Gerçekleştirilecek TYT
    ve AYT Sınavlarına Esas Coğrafya Dersi Kazanım ve Açıklamaları”ndaki kazanımlardan sorumlu olacaklardır ancak, 11. ve 12. sınıf
    seviyelerinde sadece 4 saatlik programda yer alan kazanımlardan (kırmızı renkli ve (*) işaretiyle yazılmış olan) sorumlu değillerdir.

kazanımlara bakarsak orda nerden sorumluyuz nerden değiliz güzelce açıklamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beausejour -- 19 Şubat 2019; 1:6:49 >
  • Ayt coğrafya geçen senelerdeki LYS Coğrafya gibi tamamen sorumluyuz
  • hocam kırmızıları atarmısın sana zahmet
  • asasasasasasasa A kullanıcısına yanıt
    hocamhttps://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf bu linke girip coğrafya kısmına bakarsan orda kırmızıları belirtmişler tek tek atmam çok zor
  • kazanımlara baktım da çoğu şey aynı sözellerle yani ezberlik iş çok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    4 yıl önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle en kötüsü 6 soru olması 6 soru ne ya off of. Eskiden 20 soru vardi tüm konular üniteler taranırdı üstüne tytden soru cikardi simdi bissür dağ ova ezberle kodla hangi bölge hangi tarım ürünü ezberle falan filan grafik verip hangisinde dış borç çoktur felan desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sayısalcıydım ayt coğrafya konularını sevdiğim için hocalara geldik videolarını izlemiştim yemek yerken vs. 6 da 6 yaptım. Ayt coğrafya genel olarak genel kültür bilgisiyle alakalı

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden çıkan konu soru dağılımına bakarsanız en çok çıkan konular 2018 aytdeki 6 sorunun içindeydi. Bence bu sene de aynı şekilde gelecek, en fazla 1 soru değişir. Bol bol coğrafya yorum sorusu çözün derim ayt adına.

AYT Coğrafya
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum ben hepsine iyice çalışıp yavuztuna+coğrafyacepteden üstüne çözüm3d ayt coğ cözecegim

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    tyt coğrafyanda sıkıntın yoksa aytde sıkıntı çıkmaz hocam rahat ol
  • 2021 AYT Coğrafya konuları ve soru dağılımı ile alakalı detaylı bir araştırma yaptım bir içerik buldum sizce içerik nasıl? https://www.ogretmentercihim.com/blog/ayt-cografya-konulari

• tyt coğrafyayı yapabilen ayt yi her türlü yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.