Şimdi Ara

AYT Biyoloji [ Palme ] İçin Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane kitap var sizce hangisini almalıyım? Fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.

AYT Soru Bankası : https://www.kitapbudur.com/palme-yayinlari-ayt-biyoloji-tamami-video-cozumlu-soru-kitabi-37266-32-O.jpg

TYT-AYT Soru Bankası [ Biyoloji A ] : https://platincdn.com/1955/pictures/TFGLPOGRPP882018171922_Palme-Yayinlari-TYT-AYT-Biyoloji_41698_1.jpeg

TYT-AYT Soru Bankası [Biyoloji B ] : https://img-trendyol.mncdn.com/mnresize/415/622/Assets/ProductImages/oa/170/4482146/1/9786052821411_1_org_zoom.jpg

Bu A ve B'nin farkı tam olarak nedir? TYT Biyolojim var ama AYT Biyoloji lazım hangisini almalıyım sizce?

• Hocam TYT-AYT Biyoloji A kitabı TYT konularının tamamını ve AYT konularından da Sinir ve Endokrin Sistemini içeriyor. B kitabında ise yanlış hatırlamıyorsam Sinir ve Endokrin yok fakat tüm AYT konuları var. Düz AYT olan kitap hakkında bir bilgim yok ama muhtemelen sadece AYT konuları vardır adı üzerinde, TYT kitabınız varsa direkt sadece AYT olanı almak mantıklı bence ama bir kitapçıdan falan bakmakta fayda var
  • Biyoloji B, Ayt konuları diye hatırlıyorum en son 2016'da çözmüstüm gerçi. Ama alacaksanız ilk linkteki Ayt biyoloji olanı almanızı öneririm hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Palme A tyt ağırlıklı palme B ayt ağırlıklı ama palme beyimiz şerefsizlik yapıp aytdeki bazı konuları A’ya koymuş.
    Onun dışında kitaplarda pek fark yoktur. Palme zaten fosil bir yayın. Böyle kötülediğime bakmayın güzel kitaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 8 Temmuz 2020; 10:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majorsnake

Hocam TYT-AYT Biyoloji A kitabı TYT konularının tamamını ve AYT konularından da Sinir ve Endokrin Sistemini içeriyor. B kitabında ise yanlış hatırlamıyorsam Sinir ve Endokrin yok fakat tüm AYT konuları var. Düz AYT olan kitap hakkında bir bilgim yok ama muhtemelen sadece AYT konuları vardır adı üzerinde, TYT kitabınız varsa direkt sadece AYT olanı almak mantıklı bence ama bir kitapçıdan falan bakmakta fayda var
    Madem Biyoloji B 2 konu hariç tüm ayt konularını içeriyor neden sadece AYT Soru bankası diye farklı bir kitap daha yapmışlar ki ne saçma iş
  • Çünkü iki kitabı da aldırmak için. Tam bir O..... Ç........
    O kitaplar bir de 40-50 lira. Bu tüccarlar yüzünden millet.kitap alamıyor

• valla bilmiyorum hocam çok garip harbiden :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ya sömürüyorlar milleti
  • A ve B olanlar 2019 basım çok tepki gelince tyt ayt yaptılar 2020 basımını. Pek yenilendiğini sanmıyorum palmenin ama sadece ayt alacaksan ilk baştakini alabilirsin aytnin tamamı var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaegir kralı yarogleg -- 9 Temmuz 2020; 12:36:37 >
  • Hocam bu a ve b mantigi palmede kalkti galiba , gecen de arkadasin biri sormustu artik a b degilde gene tyt ayt ye donmusler sanirim. O yuzden ilk bastaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.