Şimdi Ara

ayt biyoloji dolaşım sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dolaşım sistemini bir türlü anlayamıyorum arkadaşlar video izledim sorulara geçince bir şey yapamıyorum

• Ben size anlatayım kübra hanım  

• Not tutuyor musunuz, tutmuyorsanız tutmanızı öneririm bir de yapamadığınız soruların üzerine açıklamalar yazmanız faydalı olabilir ya da soru defteri gibi bir şey oluşturabilirsiniz. Başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baytarı olmayan bilge kullanıcısına yanıt

evet not tutuyorum ama bu damarlar işaretleniyor ve geçtiği yollar soruluyor çok zorlanıyorum

• Soruların üzerine not tutarak ya da damarların geçtiği yolları küçük bir not defterine yazıp arada açıp okumak yararlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytarı olmayan bilge -- 26 Ocak 2021; 16:35:5 >
  • kubrgok kullanıcısına yanıt
    barış hoca biyolojiden açıp izleyin ve dersi sevmeye çalışın
  • Aslında dolaşım sistemi zor değil biraz uzun olan bir konu.

Konuyu Funda hocadan veya Selin hocadan dinlemeni öneririm.

Ama uzun videolar insanı sıkıyor kısa videoları vardı. Özet gibi. Videodan sonra mutlaka devlet kitabından konuyu çalış.

Ayrıca yukarıda bahsettiğin soru türü için youtubta birden çok video mevcut. 2-3 videoda taşlar yerli yerine oturur.

İyi Çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kubrgok kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde gördüm fundamentals biyonun kitabında bu sistemi şematize etmişler görsel olarak öyle hafızanda daha iyi kalabilir belki hocam bulsam atardım da bulamadım öyle bişi arayabilirsin ya da 1-2 farklı yerden tekrar tekrar dinle sürekli gece yatmadan tekrar et özellikle bu sıralı bi şekilde damarlar vs veriliyor ya o kısmı yaz bi yere mantığını oturt ve her seferinde mantığı oturta oturta kendine anlat selin hocanın hızlı tekrar-özel ders konseptli oynatma listesinde de var bu karışık kısımları, tane tane değinmiş hoca aklında bulunsun göz atabilirsin
  • Sorularda tıkanıyorsan birkaç tane soru çözüm videosu izleyip öyle soru bankasına geçersen daha iyi olur.
  • Barış hocadan dinle çok iyi oturtuyor ya da fundemental da olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.