Şimdi Ara

AYT 75+ nasıl yapılir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
6
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 55 li netlerde olup ta şimdiye kadar ağırlıklı olarak konu çalışmış, fazla deneme çözmeyen birisi 70+ yapabilecek kapasitededir bence. Çünkü kişi bu zaman diliminde konu açığını kapatmaya çalıştığı için eksiklerinin üzerine gitmemiştir. Seri deneme çözerek ve gözardı ettiği eksikleri tespit ederek ilerlerse 70+ imkansız değil
  • +75 üstü biraz daha şans . ÖSYM illaki 8-9 tane sağlam soru yapıştırıyor.

• 50 gunun falan var. gunde 2 tane ayt fen denemesi coz. opsiyonel tyt fen de cozebilirsin ama bence gerek yok. geometri kurallarini unutma. ve sinava 2 3 gun kala ytden yazim yanlisi ve anlatim bozuklugu videolari izlemeye basla. sosyalden de bikac video izleyebilirsin. deli gibi ayt fen kas. matematigi yapiyorsundur zaten diye tahmin ediyorum konu kalmadi. bunlar ilk 5k taktikleri karsim hadi kg

• Deneme çözerek
  • Günde 2 fen deneme şimdilik haftada 2 ayt mat (30 gün kala hergun ayt genel) Geri kalan vakitte yanlış çıkan konuları mantığını anlayarak ezber yapmadan çalış geometriye önem ver şuan 65 70 arasıysan yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmış öabt müfredat uyumlu olanları çöz

• konuların mantığını kazanımlarda verdiği gibi kendine uydurursan ve şansın da varsa yaparsın Fen kısmında bi 35
    mat için geometriye aranı iyi tutup bakış açını çoğaltmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 ayt 75 olurmu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 67-68 yapmiyosan su an yapamazsin ben 50 günde ortalama en fazla 6-7 net artacagini dusunuyorum herkes icin kendi gorusum tabi

• şu anda 70 üzerinde yapamıyorsan son 50 günde zaten yapamazsın

• Kendi görüşün olduğunu belirtmen iyi olmuş çünkü elle tutulur bir yanı yok. Kişiye bağlı tamamen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 8 Mayıs 2020; 3:3:34 >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    hocam bunu denemeden baskalarina bakarak diyemezsiniz bence. baya öznel bir yargı. aslinda bunu yazarken bunun farkinda olarak yazdiniz bence.

• 55 li netlerde olup ta şimdiye kadar ağırlıklı olarak konu çalışmış, fazla deneme çözmeyen birisi 70+ yapabilecek kapasitededir bence. Çünkü kişi bu zaman diliminde konu açığını kapatmaya çalıştığı için eksiklerinin üzerine gitmemiştir. Seri deneme çözerek ve gözardı ettiği eksikleri tespit ederek ilerlerse 70+ imkansız değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.