Şimdi Ara

Ayt 345'ten kolay diye kotu beklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345'le ayni zorlukta olsa millet dokulecekti zaten. Yani 345'ten 5 net fazla yapildiysa bu sinavi cok kolay yapar mi cidden? Cok kisi yazmis bunu da anlam veremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 345 olsaydı bırak 180i 280 versen o matematik bitmezdi öyle olsa efsanelerin efsane senesi olurdu ki 345in kimya-biyolojisi de kolay olduğu halde zor diye nitelendiriliyordu. Bu sınavda 345in az altı mat açısından, fen kesinlikle aynı. En kötü 2016 gibi beklemekte yarar var. Kesinlikle orta ve orta üstü bir sınavdı
  • Peki 345 te daha yüksek yapıp sınavda batırmak...
  • 5 net 15 puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat bence 345ten daha sağlamdı ama fen işleri bozdu.Kimya zaten kolay bekliyorduk ama en azından biyo zorlayıcı olsa kimsenin canı sıkılmazdı
  • İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yazilani bir daha okuyunuz

• 345 te 67 net yapıp sınavda 54 net yapmak şu konuları gördükçe daha da acıtıyor

Hayır bence sınavı kolay yapmaz ama belli net aralıklarında yığılmalar olacağı için obp yüzünden üzülen çok olur, sezonun olayı sıralamalar değil obp etkisi olacak 2-3 hafta sonra göreceksiniz

Fen sorularının azalmasının ne kadar rezil bir durum olacağını biliyorduk zaten ama o biyoloji neydi çıkmış sorulara biraz bakıp son 1 ay çalışmış adamın bile 11+ neti var, çok adaletsiz oldu soru sayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 10 Temmuz 2018; 21:4:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Ben sınav zor kolay demedim 5 net çok şey değiştirir bunu dedim apotemi seviyesi bile gelseydi 35+lar yine bol olcaktı matta şimdi 40lar bol

• Ben de matematigi daha iyi yapip biyolojiyi batirdim. Sinav herkesi farkli noktalardan dürtmüş gibi . Obp'de cok haklisiniz. Üzecegı kesin

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Şans faktörü ön plana çıktı işte hocam, ya sağlam çalışıp 105–72+ hedefle ya da ortalama çalışıp şansının yaver gitmesini bekle gibi bir durum oldu resmen

• 345 netimle aynı yaptım ben
  • sadece 345 degil apotemi cozum vb hepsinden kolaydi bence. toder ozdebir vs denemelerden zordu.
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam katılıyorum

• 345 ayt çözdüm mat-geo fizik aynıydı sadece biyolojisi daha basitti 345 te biyoloji soruları saçma ve kapalıydı net arttıranlarda 4-5 net biyodan arttırmışlardır.
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    O biyolojiden dört yanlışım var hocam. Ayt'm 70 net, o dandik biyodan dört yanlışım var. Çöl faresi sorusu falan... Ağlayasım geliyor hocam

Not: Düzenleme, imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neidüğüblrsz -- 10 Temmuz 2018; 23:5:58 >
  • Valla matematiği bence 345'ten zordu kimya aynıydı biyo fizik daha kolaydı

• Ya arkadaş şu 345 i de soruların yazı fontu tutuyor diye referans alınacak seviyeye çıkarmayın !
    Ben bu forumda olup biteni galiba çözdüm
    1) formun %90 nı sınavı çok iyi yapanlardan oluşuyor
    2)formdaki orta ve alt kısımdaki kişiler bu %90 nın altında eziliyor
    3)orta ve alt kısım bu görüntüyü genele vuruyor
    SONUÇ:ulan sadece ben mi kötüyüm
    NOT:tyt 115 ayt 73 obp 97 abi sizce 10k gelir mi lütfen gerçekçi olun! (ulan şöyle yazanlara kıl oluyorum adam uzaya çıkacak hala sıralama soruyor)
  • Üçdörtbeş ve apotemi de ne yaptıysam sınavda da aynı yaptım 67-68 civarı.Çoğu kişi 5 netten fazlasını yapmış.Gel de kendini salak hissetme

• Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    Hocam sınav anı çok degişik :( geçen sene benim de sizin gibiydi bu sene şükür az hasarla atlattım 2 soru hariç

• Biyo en korktuğum dersti 2y1b yaptım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.