Şimdi Ara

Ayrilik..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yasindayim.ilk kiz arkadasimdi.6 aydir birlikteydik.birbirimizi gercekten cok seviyorduk.ben hala cok seviyorum.dun ayrilmak istedigini soyledi.ben telefonda konuyu cok desmek istemedim.ertesi gun yani bugun hbersizce evine gittim.mesaj attim asagidayim diye.sasirdi.cunku evleriizin arasi 15 km ve ben onun evine6 aydir ilk kez gittim.asagi indi.parka gittik.pek konusamadik basta.daha sonra bana beni kirmak istemedigini soyledi.boyleolmasi mi gerekiyordu dedim.o da iliskilerin bir omru oluyor,bizimki de bu kadarmis dedi.ben sana karsi bir seyler hissedemiyorum artik dedi.ikna etmeme bile musaade etmedi.ama soylemem gereken bir sey var.ayrilma sebebimiz her sey olabilir ama baska biri olamaz.o gercekten guvenilir bir kiz.beni kirmak istemeyecegine eminim.ayrica ilk iliskim oldugu icin cok tecrubesizliklerim oldu.onu cok biktirdim,frkettim ama cok gecti.su an ruh halimi tarif edemem ama ilk kez bir ayrilik yasiyorum ve inanin bana cok koydu.3 gunluk bir sey olsa takmam ama hala seviyor olmam ve bir daha bana donmeyecek olmasi asiri koyuyor.Bana soylemek istediklerinizi sakaya vurdurmadan paylasirsniz sevinirim. Ayrica bu ayriligi unutturabilecek seyler biliyorsaniz paylasin lutfen.tesekkur ederim..

Bozuk imla icin ozur dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.Clk -- 27 Temmuz 2012; 17:12:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• he bende arıyom unutmak için
    ama unutman imkansızdır ilk olduğu için de kafana takmazsın aklına gelmez dua ediyorum ben valla hergün 5 vakit sonrası,yatarken falan
    öyle yani
    uplanmış olsun

Orijinalden alıntı: kezman335

18 yasindayim.ilk kiz arkadasimdi.6 aydir birlikteydik.birbirimizi gercekten cok seviyorduk.ben hala cok seviyorum.dun ayrilmak istedigini soyledi.ben telefonda konuyu cok desmek istemedim.ertesi gun yani bugun hbersizce evine gittim.mesaj attim asagidayim diye.sasirdi.cunku evleriizin arasi 15 km ve ben onun evine6 aydir ilk kez gittim.asagi indi.parka gittik.pek konusamadik basta.daha sonra bana beni kirmak istemedigini soyledi.boyleolmasi mi gerekiyordu dedim.o da iliskilerin bir omru oluyor,bizimki de bu kadarmis dedi.ben sana karsi bir seyler hissedemiyorum artik dedi.ikna etmeme bile musaade etmedi.ama soylemem gereken bir sey var.ayrilma sebebimiz her sey olabilir ama baska biri olamaz.o gercekten guvenilir bir kiz.beni kirmak istemeyecegine eminim.ayrica ilk iliskim oldugu icin cok tecrubesizliklerim oldu.onu cok biktirdim,frkettim ama cok gecti.su an ruh halimi tarif edemem ama ilk kez bir ayrilik yasiyorum ve inanin bana cok koydu.3 gunluk bir sey olsa takmam ama hala seviyor olmam ve bir daha bana donmeyecek olmasi asiri koyuyor.Bana soylemek istediklerinizi sakaya vurdurmadan paylasirsniz sevinirim. Ayrica bu ayriligi unutturabilecek seyler biliyorsaniz paylasin lutfen.tesekkur ederim..

madem öyle hiç başlama ilişkiye

• Dostum bu senin henüz ilk ilişkin doğal olarak bazı hatalar yapmış olabilirsin. Kızlar genelde çok sıkıntıya gelmeyi çok baskı görmeyi sevmezler çünkü zaten ailesi tarafındanda sürekli baskı görerek büyüdükleri için genel olarak nefret ederler kendilerine şunu yapma bunu yapma denmesinden belki sen bunları abartmışsındır ya da soğutmuşsundur bi şekilde kızı sana tavsiyem hiç canını sıkma daha kimler gelip geçicek hayatından unutman biraz zor olabilir belki ama dediğim gibi daha çok kişiyle birlikte olucaksın tecrübe edinmen gerek bazı şeyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 28 Temmuz 2012; 5:22:06 >
  • Şuan seni en iyi ben anlarım hatta bizimki daha kötü durduk yere arkadaşlarını kırma ben giderim onlar kalır falan dedi insan ayrılmak istiyo ama yapamıyo naparsın kalp bu otada konuyo b*kada zor ama yapıcak bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o da iliskilerin bir omru oluyor, bizimki de bu kadarmis dedi.

uzun zamandır bi sözden bukadar iğrendiğimi hatırlamıyorum. devir değişti derler ya işte onun kanıtı olarak gösterilebilecek bi söz.
    insanın sorası geliyo evlilikteki ilişkinin ömrü bitince ne olacak diye. biliyoruz ne olduğunu tabi, yok arkadaş bu devirde zor zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kizla yasadigim olay
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu düşünmemen gerekiyorsa, başka şeyler düşün. ve başka şeyler düşünmenin en kolay yolu, başka fikirler okumaktır. Kısacası seveceğin tarzda ve okuyacağın özelliklerde bir kitap al ve başka. Vakti zamanında test edip onaylanmış bir yöntem. Normalde günde 50 sayfa okuyabilen adam bu koşullarda 350 sayfa okur. Ve gerçekten işe yarar.

Unutulmaması gerekir ki; hiiçbir şey yada kimse , sizin kafanızda yarattığınız yansıması kadar güzel değildir.

Hayattaki en büyük değer, sizin çok sevdikleriniz değil, her koşulda yanınızda olanlardır. (Minik bir abi nasihati)

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Dostum bu senin henüz ilk ilişkin doğal olarak bazı hatalar yapmış olabilirsin. Kızlar genelde çok sıkıntıya gelmeyi çok baskı görmeyi sevmezler çünkü zaten ailesi tarafındanda sürekli baskı görerek büyüdükleri için genel olarak nefret ederler kendilerine şunu yapma bunu yapma denmesinden belki sen bunları abartmışsındır ya da soğutmuşsundur bi şekilde kızı sana tavsiyem hiç canını sıkma daha kimler gelip geçicek hayatından unutman biraz zor olabilir belki ama dediğim gibi daha çok kişiyle birlikte olucaksın tecrübe edinmen gerek bazı şeyleri.

Aynen dediğin gibi ben onu sıktım sanırım biraz.Ama bunu bana kimse öğretmedi..

quote:

Orijinalden alıntı: OfkELiKaLaBaLIK

Onu düşünmemen gerekiyorsa, başka şeyler düşün. ve başka şeyler düşünmenin en kolay yolu, başka fikirler okumaktır. Kısacası seveceğin tarzda ve okuyacağın özelliklerde bir kitap al ve başka. Vakti zamanında test edip onaylanmış bir yöntem. Normalde günde 50 sayfa okuyabilen adam bu koşullarda 350 sayfa okur. Ve gerçekten işe yarar.

Unutulmaması gerekir ki; hiiçbir şey yada kimse , sizin kafanızda yarattığınız yansıması kadar güzel değildir.

Hayattaki en büyük değer, sizin çok sevdikleriniz değil, her koşulda yanınızda olanlardır. (Minik bir abi nasihati)

Haklısın,kitap okumak sanırım en iyisi.Arkadaşlarım da dün teselli etti beni,elbet unutursun filan diye ama ben kafamı çevirdiğim yerde onunla bir anıya sahibim.6 ayda çok şey yaşamışız.Hangi birini unutayım da acısı azalsın?

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

o da iliskilerin bir omru oluyor, bizimki de bu kadarmis dedi.

uzun zamandır bi sözden bukadar iğrendiğimi hatırlamıyorum. devir değişti derler ya işte onun kanıtı olarak gösterilebilecek bi söz.
    insanın sorası geliyo evlilikteki ilişkinin ömrü bitince ne olacak diye. biliyoruz ne olduğunu tabi, yok arkadaş bu devirde zor zor.

O sözü göz gözeyken söyledi.O an nasıl koydu anlatamam.

quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

quote:

18 yasindayim.ilk kiz arkadasimdi.6 aydir birlikteydik.birbirimizi gercekten cok seviyorduk.ben hala cok seviyorum.dun ayrilmak istedigini soyledi.ben telefonda konuyu cok desmek istemedim.ertesi gun yani bugun hbersizce evine gittim.mesaj attim asagidayim diye.sasirdi.cunku evleriizin arasi 15 km ve ben onun evine6 aydir ilk kez gittim.asagi indi.parka gittik.pek konusamadik basta.daha sonra bana beni kirmak istemedigini soyledi.boyleolmasi mi gerekiyordu dedim.o da iliskilerin bir omru oluyor,bizimki de bu kadarmis dedi.ben sana karsi bir seyler hissedemiyorum artik dedi.ikna etmeme bile musaade etmedi.ama soylemem gereken bir sey var.ayrilma sebebimiz her sey olabilir ama baska biri olamaz.o gercekten guvenilir bir kiz.beni kirmak istemeyecegine eminim.ayrica ilk iliskim oldugu icin cok tecrubesizliklerim oldu.onu cok biktirdim,frkettim ama cok gecti.su an ruh halimi tarif edemem ama ilk kez bir ayrilik yasiyorum ve inanin bana cok koydu.3 gunluk bir sey olsa takmam ama hala seviyor olmam ve bir daha bana donmeyecek olmasi asiri koyuyor.Bana soylemek istediklerinizi sakaya vurdurmadan paylasirsniz sevinirim. Ayrica bu ayriligi unutturabilecek seyler biliyorsaniz paylasin lutfen.tesekkur ederim..

madem öyle hiç başlama ilişkiye

Aynen dediğini söyledim ona.Cevap vermedi.Söylediğim çoğu şeye cevap vermedi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.Clk -- 28 Temmuz 2012; 13:14:02 >

• quote:

ilk ilişkiler sanırım hep kötü bitiyor, tecrübesizlik aslında bizi bitiren ve hep daha çok seven olmamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: muâllak adam

quote:

ilk ilişkiler sanırım hep kötü bitiyor, tecrübesizlik aslında bizi bitiren ve hep daha çok seven olmamız.

Sen de benim için çok doğru bir yere parmak bastın.Tecrübesizlik..Keşke o tecrübeyi başkasıyla yaşayarak değil de söz ile kağıt kalem ile öğretebilecek bir güç olsaydı.

• Çok zor bir durum kardeşim unutmak için çok zorlanıcaksın ama zaman gerçekten bu konuda unutmanı sağlıyo

Orijinalden alıntı: KaRtall03

Çok zor bir durum kardeşim unutmak için çok zorlanıcaksın ama zaman gerçekten bu konuda unutmanı sağlıyo

O gece kavga bile etmiş olsak her gece iyi geceler demesine alışan ben,şimdi elimde telefon,çaresizce bekliyorum.
  • Sana suan sadece sunu söyleyebilirim. Sakın ama sakın yalvarma, gururundan ödün verme. Bu onun senden daha çok soğumasına neden olur. Anlattığın kadarıyla biraz ısrarcı olmussun ve neden aramıssın zaten. Bu yeterli, sakın daha fazla abartma ve dayanamayip mesaj felan atma. burda bunları yasamış tecrübeli olan arkadaşların hepsi benimle aynı dusunuyordur zaten. Eğer yasamadan bir tecrübe kazanmak istiyorsan dediğimi yap yoksa çok pişman olursun böyle ılerde baskalarına tavsiye vermek zorunda kalırsın.

• Sevmişsin canın acıyacak başka yolu yok.mesele kuru kuru yanmakta değil yanarken ders almakta.alışıcaksın bu hayatındaki en büyük acı olmayacak daha neler göreceksin üzülme demek çok saçma üzül ama dediğim gibi boş üzülme ders alarak devam et.sana son tavsiyem hayatta hiç birşey için 'olamaz' deme o olamaz dediğin şeyler bir gün öyle olur ki o kendini kandırdığın olamazlar boğazına dizilir,nasıl olur sorusu beynine saplanır kalır.her an her şey olabilir.iyi geceler

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: killforyou09

quote:

Orijinalden alıntı: KaRtall03

Çok zor bir durum kardeşim unutmak için çok zorlanıcaksın ama zaman gerçekten bu konuda unutmanı sağlıyo

O gece kavga bile etmiş olsak her gece iyi geceler demesine alışan ben,şimdi elimde telefon,çaresizce bekliyorum.

İlk zamanlar öle olur hatta abartmayım ama sokakta birini görürsün ona benzetersin dediğim gibi zaman ve bence atma mesaj unutmanı kolaylaştırır

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Sana suan sadece sunu söyleyebilirim. Sakın ama sakın yalvarma, gururundan ödün verme. Bu onun senden daha çok soğumasına neden olur. Anlattığın kadarıyla biraz ısrarcı olmussun ve neden aramıssın zaten. Bu yeterli, sakın daha fazla abartma ve dayanamayip mesaj felan atma. burda bunları yasamış tecrübeli olan arkadaşların hepsi benimle aynı dusunuyordur zaten. Eğer yasamadan bir tecrübe kazanmak istiyorsan dediğimi yap yoksa çok pişman olursun böyle ılerde baskalarına tavsiye vermek zorunda kalırsın.

Soylediklerin onemli olacak benim icin.Tesekkur ederim.

• Benim de ilkim böyleydi. Daha sonradan sebebin başkası olduğunu öğrendim. Önceleri "imkansız" olarak görüyordum ama hayattaki tek imkansız imkansızın olmamasıymış.
    Şimdi ise her olumsuz durumda kendime şunu söylüyorum:
    "Kimseye ihtiyacın yok dostum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Benim de ilkim böyleydi. Daha sonradan sebebin başkası olduğunu öğrendim. Önceleri "imkansız" olarak görüyordum ama hayattaki tek imkansız imkansızın olmamasıymış.
    Şimdi ise her olumsuz durumda kendime şunu söylüyorum:
    "Kimseye ihtiyacın yok dostum."

Çok haklısın hocam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.