Şimdi Ara

Aynı şeyden ben 1 tane yiyorum arkadaşım 2 tane ama ben daha çok kilo alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ikiniz 1saat yürüme yapsa sen 600 800 arasi kalori yakarsin. arkadaşın 250 350 arası. yani sen az yiyorsan ve aynı hareketi yapıyorsan hızlı kilo vermen gerekir.
    bence arkadaşın bir büyük pizza götürüyor diye sen de bir büyük götürme. az ye.

arkadaşında bağırsak kurdu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

Zayıflama hapı derken ?

Meksika biberi :) 1 ayda 12 kilo verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

sen 110 kilosun arkadaşın 60 kilo.
    ikiniz 1saat yürüme yapsa sen 600 800 arasi kalori yakarsin. arkadaşın 250 350 arası. yani sen az yiyorsan ve aynı hareketi yapıyorsan hızlı kilo vermen gerekir.

o kurttan nerde bulabilirim, ben de istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayci -- 23 Mart 2013; 18:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayci

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

sen 110 kilosun arkadaşın 60 kilo.

o kurttan nerde bulabilirim, ben de istiyorum :)

http://www.itusozluk.com/m/goster.php?t=ba%F0%FDrsak+kurdu
    http://eksisozluk.com/bagirsak-kurdu--47996

• quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Bende tam tersiyim. Fazla yerim 5 yumurta,1 kalıp peynir,1 ekmek falan yemişliğim var.Ama zor kilo alıyorum.(2 saat önce 1 ekmek yedim ama yine acıktım şimdi 2 tabak daha yerim yine yakarım.)

+1 bende yiyip yiyip kilo alamıyorum
  • quote:

Arkadaşlar merhaba..
    110 kiloyum ve arkadaşım 60 kilo. 8 yıldır hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz ve aynı şekilde hareket ediyoruz. Hatta örneğin ben 1 yarım balık ekmek yiyorum, arkadaşım en az 2 tane yiyor. Yetmiyor ağzı sürekli dolu çikolata, çaya 4 şeker atıyor ben şekersiz içiyorum. Anlamadım bu işi valla bir bilen varsa anlatsın feci sinir oluyorum. Doktora gittim hormonlara vs. baktı herhangi sorun bulmadılar. diyet listesi verdi, uyguladım 1 ayda 6 kilo aldım. bugüne kadar tek şey işe yaradı, zayıflama hapı. 1 ayda 12 kilo verdim ama bu sefer de baş ağrısı vs. yaptı. İkimiz de sigara alkol içmiyoruz. ikimizin de sağlıksal bir sorunu yok. yorum yazın bir zahmet

Yaşlarınız nedir?

Ben lise 1 de 100 kilo falandım sonra sınıfta kaldım hali ile bilgisayar da gitti gittikçe kilo vermeye başlamıştım lise 2 dde 85 kiloda kaldım kalış o kalış.

Şuan 19 yaşındayım ne yersem yiyim 85i geçerim ama tekrar 85 kilo olurum.

Şimdi baktım da 85 kilo diyor.

• 27 yaşındayım 110 kiloyum.
    24 yaşında askere gitmeden önce 100 idim. Aslerden döndüm 114 oldum.
    22 yaşında 90 idim.
    18 yaşında 92 idim
    16 yaşında 82 idim
    12 yaşında 50 idim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

Arkadaşlar merhaba..
    110 kiloyum ve arkadaşım 60 kilo. 8 yıldır hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz ve aynı şekilde hareket ediyoruz. Hatta örneğin ben 1 yarım balık ekmek yiyorum, arkadaşım en az 2 tane yiyor. Yetmiyor ağzı sürekli dolu çikolata, çaya 4 şeker atıyor ben şekersiz içiyorum. Anlamadım bu işi valla bir bilen varsa anlatsın feci sinir oluyorum. Doktora gittim hormonlara vs. baktı herhangi sorun bulmadılar. diyet listesi verdi, uyguladım 1 ayda 6 kilo aldım. bugüne kadar tek şey işe yaradı, zayıflama hapı. 1 ayda 12 kilo verdim ama bu sefer de baş ağrısı vs. yaptı. İkimiz de sigara alkol içmiyoruz. ikimizin de sağlıksal bir sorunu yok. yorum yazın bir zahmet

Yaşlarınız nedir?

Ben lise 1 de 100 kilo falandım sonra sınıfta kaldım hali ile bilgisayar da gitti gittikçe kilo vermeye başlamıştım lise 2 dde 85 kiloda kaldım kalış o kalış.

Şuan 19 yaşındayım ne yersem yiyim 85i geçerim ama tekrar 85 kilo olurum.

Şimdi baktım da 85 kilo diyor.

Ne sanslisin ben 60 kiloyum kilo almaya calisiyorum keske ben de 85 kilo olsam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.