Şimdi Ara

aynı server farklı ırk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 65 level undead magem var ama değişiklik arıyorum bende human paladin açtım ama herhalde farklı ırklar oldukları için para item vs aktarımı yapamıyorum .. bunun bir yolu varmıdır :)?

• Ortak action house var, fakir olan karakterinle koyarsin itemi, zengin olan karakterinle satin alirsin. Hem item gecmis olur hem para gecmis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak AH undeadler icin tam olarak nerede?
  • tanaris de var, dalaranda var..
    ama satılan itemlerin paralarından biraz komisyon keserler. zor olur. onun yerine aynı taraftan class acsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ortak action house var, fakir olan karakterinle koyarsin itemi, zengin olan karakterinle satin alirsin. Hem item gecmis olur hem para gecmis olur

Artık böyle birşey yok. Geçen bizzat kendim denedim olmuyor. Anca bir arkadaşından ricada bulunacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Ortak action house var, fakir olan karakterinle koyarsin itemi, zengin olan karakterinle satin alirsin. Hem item gecmis olur hem para gecmis olur

Artık böyle birşey yok. Geçen bizzat kendim denedim olmuyor. Anca bir arkadaşından ricada bulunacaksın.

nasıl rica yani?
  • Yani arkadaşına vericeksin parayı veya itemi o tanariste (stv'de olabilir) ah'a koyacak sende gidip alıcaksın.
  • quote:

Yani arkadaşına vericeksin parayı veya itemi o tanariste (stv'de olabilir) ah'a koyacak sende gidip alıcaksın.

Yani factionlar arası trade oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

Yani arkadaşına vericeksin parayı veya itemi o tanariste (stv'de olabilir) ah'a koyacak sende gidip alıcaksın.

Yani factionlar arası trade oluyor mu?

eğer değişmediyse 1 veya 2 tane ortak AH var.oralara koyduğun eşyayı karşı factiondan yine o 1 2 AH den aratan oyuncu alabilir.her AH den olmuyor.ayrıca bu ortak AH dediğimiz yerler de pek kullanılmaz işlek değildir zaten
  • arkadaş onların kalktığını söylemiş zaten de arkadaşınıza rica edebilirsiniz demiş, bu da direk sağ tık trade demek olmuyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

arkadaş onların kalktığını söylemiş zaten de arkadaşınıza rica edebilirsiniz demiş, bu da direk sağ tık trade demek olmuyo mu?

hayır orada demek istediği kendi horde karakterinle koydugun esyayı kendi ally karakterinle satın alamazsın
  • Tam olarak @celades in dediğinden bahsettim. Yani eskiden horde karakterinle koyduğunu ally karakterinle girip alabiliyordun. Şimdi bir arkadaşına rica ediceksin o mesala horde karakteriyle itemi koyucak sende kendi ally karakterinle girip itemi alıcaksın.
  • Evet, denildiği gibi aynı account ile olmuyor.
    Ayrıntılı bilgi için sizi deniztns'ye bağlıyorum.
  • 300 goldluk itemi 1 golda kaptırdım tamda bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Evet, denildiği gibi aynı account ile olmuyor.
    Ayrıntılı bilgi için sizi deniztns'ye bağlıyorum.

aynen ayrıntılı bilgi lazım :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.