Şimdi Ara

Aynı kişiden gelen imessage ve normal mesaj niye 2 ayrı ekranda; yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşımda ve ben de ios 5 yüklü. benim ve arkadaşımın yolladığı imessage ve normal mesaj arkadaşımın telinde benim ismimle tek ekranda-tek isimle ( arkadaşımın telinde kayıtlı benim adımla) gözükmesine rağmen,

benim ve arkadaşımın yolladığı imessage ve normal mesaj benim ekranımda 2 ayrı isimle ( biri arkadaşımın apple idsi (imessage) diğeri arkadaşımın telimde kayıtlı ismi ile (mesaj) çıkıyor.

kısaca benim telimde arkadaşımdan gelen mesaj ve imessaage bütünleşik değil, yeşil ve mavi balonlar aynı isim altında değil:)
    yeşil balon arkadaşımın ismi altında mavi balon arkadaşımın email adresi altında

bir türlü çözemedim...

yardım lütfen.

şunu farkettim, benim ayarlar-immesage , şuradan al da 2 kayıt var, biri tel numaram diğeri apple id email adresim,
    arkadaşımın telinde ise aynı yerde sadece onun apple id si mevcut??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 20 Ekim 2011; 21:12:58 >

f/4 IS USM

• Zaten cevabı kendini z söylemişsiniz. arkadaşınız email adresi ni aktif ederek imessage ı kullanıyor bu sebeplede sizde email adresi gözüküyor. rehberde arkadasınızın mail adresini numarasının oldugu kayda girerseniz tek isimde gösterilir.

Orijinalden alıntı: tsmsk

Zaten cevabı kendini z söylemişsiniz. arkadaşınız email adresi ni aktif ederek imessage ı kullanıyor bu sebeplede sizde email adresi gözüküyor. rehberde arkadasınızın mail adresini numarasının oldugu kayda girerseniz tek isimde gösterilir.

Teşekkür ediyorum cevap için. rehberimde arkadaşımın numarasının olduğu yere mail adresini de girdim ama bu sefer imessage de normal mesajda tek isimle gösteriliyor ama bütübleşik değil, 2 ayrı mesaj fakat aynı arkadaşın adı ile... normal mesaj olan yerden arkadaşa cevap verdiğimde asla imessage olarak atmıyor, illa imessage olan yerden cevap yazmam gerekiyor.

arkadaşımın imessage aktiflemesini tel nosu ile tekrardan yapması mümkün mü?
    f/4 IS USM
  • Numarasını girerse mümkün tabi. bu arada ordaki mesajları silerseniz sanırım bundan sonra gelenler aynı yerde gösterilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.