Şimdi Ara

Aynı Karede Farklı Poz Nasıl Yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün iphoneumdaki clonecamera programı ile aynı karede farklı şekilde arabanın resmini çekmek istedim.Biri başarılı oldu diğeri iyi olmadı.
    Ben yarın 4 tane pozla deneyeceğim 2. fotoğraftaki gibi olursa okadar emek boşa gider..
    Canon 600D fotoğraf makinem var photoshopu çok az hatta hiç bilmiyorum.Photoshopla yapılırsa daha gerçekçi olur diyorlar.CS6 yı indirdim nasıl yapabilirim?
    Az önce saat kutusuyla deneme yaptım
    Tripoda koydum makineyi 2 tane fotoğraf çektim birinde saat kutusu farklı yerde diğerinde farklı yerde olacak şekilde.sonra photoshopu açtım
    2 resmi ekledim sonra sağ tıklayıp yerleştir dedim,
    sonra opaklığı kıstım alttaki resimdeki saat kutusuda gözüktü
    sonra yakınlaştırdım y tuşuna bastım fırçalamaya başladım.tam oldu diyordumki birşeyi farkettim.saat kutusunn gölgesi gözükmemiş.
    Şöyle birşey yapabilirmiyiz?
    saat kutusunun gölgesiyle beraber etrafını çizip içini photoshop kendisi fırçalayamaz mı ?böyle bir özellik var mı yani?
    iphone daki program öyle yapıyor.2. fotonun etrafını elinizle çiziyorsunuz içini fırçalıyor ve diğer fotoğrafla birleşiyor.
    Yardım için teamwieverdan yardım edecek arkadaş olursa çok sevinirim birkaç dakikasını ayırırsa..
    saygılar

İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.