Şimdi Ara

Aynen Nesibe Aydın Kurumları Bilmiyor, SİZ BİLİYORSUNUZ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen, aynen iyimser. Aynen bunlar dafuq, bunlar uslanmaz aynen.

Kime güvenelim istersiniz?

Bu kuruma değil de Donanim’da 2 gün önce hesap açıp gelen hayal kahramanlarına mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nesibe en iyi öğrencileri alır ve ölümüne ödev dayar. Aflden aaalden galden öğrenci alır işler. Bu derece yapanların hiçbiri ortalama bir Anadolu lisesi öğrencisi değil.
    Edit: çok kesin konuşmuşum gereksiz günah almak istemiyorum ama benim düşüncem bu yönde. Oraya gidip iyi yerler kazanan arkadaşlarım vardı ve hepsi de zaten başarılı hırslı çocuklardı. Tabi ki ilgili ona bişey diyemem ama ne derseniz deyin Nesibe bu sene iyimser gençler. Üzülürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksyegirmismezun -- 28 Temmuz 2018; 14:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin yapılmasına karışmıyorum da millet çok iddialı yok böyle gelmez diyor. Geçen sene çoğu yer tutturamadığı için böyle diyorlar galiba.

Not: Geçen sene tahmin yaptılarsa tuttu mu bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Temmuz 2018; 14:23:57 >
  • Hocam nesibe olayı ne biri aydınlatabilir mi beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw kardrşim hocalara geldik var artık 10 saatlik konuyu 5 dk da anlatıyorlar. Herkes bilinçlendi ayrıyetten ben hayatımda bu kadar bilinçli nesil görmedim. Sıralamalar 2010 dan 7.3 tık kötü gelecektir

• 98 TYT 67 AYT 3k diyor buna forumun iyimserleri bile gülüp geçer:))

• 98tyt 67ayt 3k

Aynen arkadaşlar sınavdan sonra nesibe hocanız sizi teselli edecektir.

Nesibe Aydın >>> polyanna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar 2015 gibi bir tahmin yapıp 462 puan 8k felan deseler anlayacağım bu çok iyimser olmuş diyenleri de dedikleri 462 puan 15k sıralama 2016 da 462 puan mf3 15700 mf4 16500 sıralama vermiş. yani 2016'dan bir tık iyi demişler.foruma göre aşırı iyimserler ama ...
  • J3ashtime J kullanıcısına yanıt
    Puanida fazla hesaplamislar onu unutuyorsun

• ya bilsin bilmesin tahminleri seninle uyuşmuyor diye yohğh boyle olmaz yiaaa unut tacirligi yapmayin len mqqqq demeye gerek yok sana uymuyosa uymuyodur ne rehbrrlikcisin ne egitimcisin kesin hüküm koymana gerek yok

• yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    ya bu kafayı anlamıyorum işte her türlü üzüleceğiz zaten sonuçlar kötü gelirse tamam iyimserdir de abartmayalım yani. 462 ye 15k demiş tamam size göre zor olabilir ama bu puanı alan da 18k dan geriye düşmez yani. yine yakın söylemiş bence.

• nerden baktiniz tahminlerine ben de bakiyim.

• İnşallah. Mezuna kaldım Ankara istiyorum deli gibi ve olmazsa üzülürüm. Böyle demem Allah'ım nolur kötü gelsin manasında değil tabi ki dkjsjss ama forumdaki sıralama konusu ya da açılan başlıklar yapılan yorumlar da hiç iç açıcı gelmiyor bana hocam.

• borntostandout kullanıcısına yanıt
    2 haftadır unutmaya çalışıyodum sağol
  • 3k için tutarsız olmuş bence de ama diğerleri fena değil

• NESİBE MOMMY açta gölgende rakı içelim

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

Puanida fazla hesaplamislar onu unutuyorsun
    hocam puanlar hesaplanırken say puan türünde hamda en yüksek puan alan kişinin puanı 500 tam puana tamamlanır. 500'e tamamlamak için gerekli puan bütün adaylara da eklenir. yani sınav birincisi 80 ayt 115 tyt yaparsa 1 tyt sorusunun 1.4 puan olduğu hesaplanırsa 7 puan bütün adaylara eklenecek. sınav siteleri eskiden bir önceki seneki standart sapmayı kullanıp öyle lys ygs puanı hesaplıyorlardı. şimdi ellerinde veri olmadığı için eklenen bu puanı çoğu site hesaba katmıyor. nesibe aydın bu puanı 12 olarak almış yani sınav birincisi 80 ayt yaklaşık 112 tyt yaptı demiş. olan biten bu belki 3-4 puan fazla hesaplamış olabilirler.
  • Adam haklı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.