Şimdi Ara

Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
8
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım pişman değilim. gece gece okunmaz böle konular

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Zuldrak

puhahahhahaaha, mümkünse böyle hurafelere inanan insanları ülkeden uzaklaştırsınlar, götürsünler ışide katılsınlar.ayna dediğin şey sadece özel bir teknikle(genellikle gümüşle) kalaylanmış camdır.anladın mı bak dötü boklu cam.(aslında mükkemmel bir fizik olayı ama sen basit bir şey olarak anlada böyle saçma sapan zırvalara inanma).orada sadece ışık yansıyor ve gözüne giriyor ve beyin onu sinir ağlarıyla işliyor.ve sen buna tanrısal ögeler yüklüyosun.acıdım doğrusu.neyse yaşın küçük sanırım biraz olgunlaşınca anlamaya başlarsın böyle şeyleri

Akşam akşam çok pis sinirlendim lan size, oğlum siz ne kadar cahilsiniz lan?beyin yok mu lan sizde?bak şimdi sen diyelim ki uyuyorsun tamam mı, gece yarısı uyandın ve odanın karanlık bir bölümüne baktın, hareket eden şekiller görürsün çünkü beynin yanılsar.burada da aynı mantık var anladın.

Okült bilimler hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir cahilin yorumu....Cahillik hurafe dediğin şeylerin batı da halen nasıl deli gibi araştırma konusu olduğunu ve okült toplulukları bir araştır.

O hani senin bir yerde duyup öğrendiğin kelime varya hani, o bilimsel yolla ispatlanamayan şeylere denir.ve bana ispatlayamadığın şeylerle gelmeyeceksin.çocukluğumda denemişliğim var böyle şeyleri, zihnini açık tutarsan hiç bir halt olmadığını göreceksin, sırf görmek istediğin yada görmekten korktuğun için bilinç dışı efektler görüyorsun o sırada kıpırdayamamanın sebebi ise transa geçmen yada aynı karabasan denilen etki yani düşük bir seviyede solunum felcide olabilir.cahilmiş, yerim ben senin bilgeliğini.insanların doğasından gelen bir his vardır, mistik olaylara inanma isteği, tarih boyuncada görülmüştür bu etki, lakin hala bunun etkisinden çıkamayanlar var, genelde aciz insanlar böyle şeylere inanır bir yerden güç almak için.dediklerimi bir düşün anlayacaksın,aynaya bakınca görünen şey normalde niye görülmüyor anlatsana biraz, neden şu yaşıma kadar mistik varlıklar görmedim?yada ben gördüm diyenler bana ispatlayamadı?batıda da deli gibi araştırılıyor demişsin genelde bu işleri orada insanların merakını uyandırıp ilgi çekmek için sunarlar, kanmayın her safsataya.ayna karşısında öküzün trene baktığı gibi dikilmek yerine kendini derse verseydin yada mantığının önüne geçmeseydin teolojik olaylarla şuan çok başarılı bir insandın.demin bazı üyelerin yazısını gördüm, yatak odasına aynanın konuş yerine göre karı-koca ilişkisi bozuluyormuş diyor, yok arkadaşım millet atomun alt parçalarına kadar ayırır bizimkiler aynanın pozisyonuna göre karı koca birbirine düşer diyor.bana bunu açıklasana hadi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafaleroy -- 16 Temmuz 2014; 0:47:48 >
  • Bloody Mary.

edit:The Wolf Among Us'taki muhteşem uyarlaması.

Aynalar hakkında efsaneler (18+ içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A52B9F068 -- 16 Temmuz 2014; 0:47:55 >
  • Gece gece atcagn resmu .....

• Bu konuyu ilk gördüğümde odamdaki boy aynasında denemiştim...

Perdeleri çektim, kapıyı ve ışıkları kapadım. Boy aynasının karşına geçtim ve hareketsiz bir şekilde bakmaya başladım. Bir süre sonra kafatasımı görür gibi oldum. Değişik bir duygu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyup Aynalar filmini izleyin Bi kac hafta aynaya bakamayabilirsiniz

• Fazla araştırma derim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.