Şimdi Ara

Aylık Ödeme yapılan hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce webadam.com dan hosting aldım, geçen hafta 6 ay daha uzatmak için ücret ödedim bu hafta cpu'yu aştım site kapandı. Sorunun düzelmesi için sanal sunucu alın diyolar, en ucuz sanal sunucu 450tl, malesef imkanım yok. Geri kalan ücretimi geri iade edecekler bende bakşa hosting arıyorum.

Aylık ödeme yapabileceğim, cpu sıkıntısı yaşamayacağım bir hosting var mı bildiğiniz ?

• Bende 2 senedir webadam kullanıyorum.Kullandığım paketler hep senelik oldu bu 2 sene içerisinde cpu aşımından dolayı site 5-6 kez kapandı.Sebebini sorduğumda saldırı olduğunu ve cpu izin verilenin dışına çıktığı için kapattıklarını söylediler.Saldırılar için ekstradan DDos koruma almamı tavsiye ettiler.(Senelik 300 liraydı)Şuan paketim aktif ancak hotmail'e mail gitmiyor arada buda sıkıntı oluyor benim için.1 ay sonra Alastry'a geçmeyi düşünüyorum kullanan herkes memnun gibi fiyatlarıda uygun aylık ödemeside var.Bir bak istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz araştırdım.http://www.idealhosting.net.tr/ de gayet güzel gibi gözüküyor, hem ingiltere, fransa, türkiye lokasyon seçenekleri var ve cpu %25 e kadar verebiliyormuş. Aylık 15tl.
  • Size yardimci olabilirim. Ewa hosting müşteri temsilcisiyim cpu limitimiz %75 tir. Firmamiz ayin 1inde aktif olcak 1aylgna ücretsiz denemenz icin suna bilirim. Gerekli bilgiyi 0850 303 47 06 kurumsal bi firmayiz numaramzdan da belli oldugu üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.