Şimdi Ara

Aylık 100Bin Tekil Hit Alan Siteden uygun fiyata REKLAM alanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, film sitesi olarak hizmet verdiğimiz hdfilmx.com adresimizde uygun fiyata reklamlarınızı yayınlıyoruz. Tamemen her bütceye uysun diye esnek fiyatlar ve yardımcı olma garantisi veriyoruz. Şu anda anasayfa ve tüm sayfalarda görülen sağ ve sol kısımlarda çıkan reklam alanına derstakip eğitim firması reklam vermiştir. Video önü baner ve diğer alanlar için bilgi alabilirsiniz. Film izlemeden önce çıkan video önü reklam alanını özellikle öneriyorum çünki reklamınız en az 100bin farklı kullanıcıya ulaşacaktır. Sizde sitemize girerek reklam alanlarına ve siteye göz atabilirsiniz. Ayrıca anlaşmamız durumunda pop-up ve splash reklamıda verebilirsiniz. Pop-up reklamı alan kişi aylık 100bin ziyaretciyide almış olacaktır en az. Kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. Lütfen bilgi isteyiniz fiyatlarımız gayet uygundur ve yardımcı olunacaktır. Az paraya çok faydalı ve çok kişiye hitap edeceksiniz. isteyen kişilere 1 haftalıkda reklam ayarlarım. Dener test eder memnun kalırsa devam edebilir.

Saygı ve sevgilerimle.

HDfilmx

Sayac bilgilerinide ekliyorum

Aylık 100Bin Tekil Hit Alan Siteden uygun fiyata REKLAM alanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmx -- 30 Kasım 2014; 3:03:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.