Şimdi Ara

AYKUTUN SİSTEMİ BOZULMASAYDİ ARSENALİ YENMİSTİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya ne aykutu allahını seversen, 3 yıldır maçlar izlemesek anlıycaz. hadi daum desen neyse..
  • ne aykutu ya Allah askina neyse elendik oldu bitti.

yeni td mi gelir yeni oyun kurucu mu gelir bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman varken ilahi gucler yardim ediyordu, su an etmiyorlar

• Bu Takima Oyun Kurucu Bi Oyuncu Lazim Yoksa Sow Ve Emenike cok top bekler.Ayrica Bu Takima Lucescu Sart Adini Yanlis Yazmis Olabilirim.

• dünya da başka teknik direktör mü yok. yeter artık arkadaş aykut aykut bıktım artık

bu arada bu mesajım keşke aykut geri gelsin diyenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainBloodTR

Bu Takima Oyun Kurucu Bi Oyuncu Lazim Yoksa Sow Ve Emenike cok top bekler.Ayrica Bu Takima Lucescu Sart Adini Yanlis Yazmis Olabilirim.

Doğru yazmışın Lucescu'nun adını da , geçenlerde baktım kadrolarına takımın alayı brezilyalı , kontenjan yok galiba . 40a oyuncu gönderiyorlar 15, 20, 25 milyona genç oyuncu alıyorlar ,bunlar Türkiye'de olan şeyler değil .
  • Aykut zamanında sistem işliyordu lazio plzen benfica hiç biri arsenal seviyesinde değildi
  • Bu kadar komik bir konu olamazdı...
  • Aykut Kocaman olsa da Arsenal'a elenirdik ama bu denli şahsiyetsiz bir oyun ortaya koymazdık. En başından beri söylüyorum Arsenal bizi eler favoriler diye. Ama önemli olan ortaya koyacağımız oyundu. Arsenal dünya devi takım ama baktığın zaman son 2 yılda Benfica'nın Arsenal'den büyük bir eksiği yok. Benfica'yla oynadığımız zaman UEFA'da 7.sırada bir takımdı. 1. torba takımı yani. He ne oldu, Benfica'ya da elendik ama böyle değil. Arsenal'a da elenirdik, ama böyle olmazdı. Müneccim değilim ama tahminim, en azından içerde 1-1 falan biterdi maç. Terlemeden 3 tane sallamazdı Arsenal
  • şeyin sistemiyle oynasak nasıl olur beyler,

filanca gelse böyle olmazdı,

on numara lazım bu takıma on on on ,,

yahu arkadaşlar bi zorlamasanız artık. niye halen kabul etmiyorsunuz zorlamayın, olmaz, olmayacak işte. tamam iyi oynayalım, kazanalım bizim neyimiz eksik flnca dan diyorsunuz ama zorlamayın işte, yılmaz vural, löw, fatih hoca, lucescu şu bu olayı değil kadronun kimyası uyuşmuyor, yanlışlıklar yapılmış en fazla bir miktar düzelir. oda ancak ay sonuna kadar bikaç doğru transfer hamlesi ile.

transfer hamlesi çift taraflı olmalı.

gelenler, gidenlerden fazla olmamalı , yani gönderilecekler fazla olursa önümüzdeki yıllar için avantaj sağlanır en fazla.

alex gönderildikten sonra meireles transferi konuşulurken,(alex in yerine meireles i istediniz demek istemiyorum çarpıtmayın) o gelecek dertler bitecekti, açın okuyun yazdıklarınızı . ee noldu o iş.

• bi git diyosunuz bi gel diyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.