Şimdi Ara

Aykut Kocamandan Utanılacak Açıklamalar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BELLİ BİR KESİMİN, BENİM ÜSTÜMDEN ALGI GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞI ALGI OPERASYONU VAR

Benim oynattığım futbol konusunda 5 sene sonra da aynı konuşmalar yapılacak. Başka niyetleri olan belli bir kesimin benim üzerimden götürmeye çalıştığı bir algı operasyonu. Bunu yapanlar başka bir şey istiyor herhalde. 2 Vardar maçında bloklanan hariç 42 şut var. Bu oyun kabul edilse de edilmese de doğru oyundur. Lucescu geldi yerleşimlerle uğraşıyor. Bu dönemde beni özellikle yıpratmak için yapılıyor. Lütfen biraz dünyaya açık olan, Fenerbahçe'nin menfaatini isteyenlerden tek dileğim var. Sadece biraz sabretsinler. Doğru oyun konusunda birkaç sene sonra, bunu art niyetli olarak düşünenlerin de bu noktaya geleceğini görecekler. Dünyada oynanan oyun bu. Ancak Türkiye'de bunu yanlışlar üzerinden konuşulunca beni yıpratmaya çalışıyorlar. Ben doğru bildiğimi yapmaya devam edeceğim. Fenerbahçeliler rahat olsunlar. Tabii ki geçiş zamanında sıkıntılar olacaktır. Düzenli oyun, ne yaptığını bilerek yapılan oyun bize pek uygun değil. Ne yaptığını bilmeden yapılan oyun, kaos futbolu herkesin istediği oyun. Krasnodar maçının son dakikalarında Skrtel baskı altında, topu kaptırmamak için Volkan'a attı, Volkan, Kjaer'e attı, büyük bir ıslıklanma halindeyken topu Van Persie'ye geçirdi, sonra Lens vurdu fileleri sıyırdı. İstenilen topu ileriye oynamak. Ama neden ileriye oynasın, geriye de oynayacak, düzenli oynayacak. Türkiye gerçeklerini çok iyi biliyorum. Sırça köşklerde yaşayan birisi değilim ve insanların duygularını ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Bunu başarabilirsek, kendi oyununu rakiplere dikta eden bir takım olacağız.

-
    -
    -

Allahım bu nasıl açıklamalarya.Vardar maçında bloklanan hariç 42 şut varmış.Beyler biz başka maçmı izledik.Bloklananları saymazsak Fenerbahçenin bırak pozisyonu neredeyse şutu yok.

Yav bide dünyada oynanan oyun bu diyor.Yokya sen hangi dünyada yaşıyorsun.Vardar maçında gole ihtiyacın var forvet çıkarıp forvet alıyorsun ve çift ön liberoyu bozmuyorsun.

Beyler artık harbiden çıldıracamya.Bu nasıl bir hocadır.Bu , Aziz bi kurtulamadık.

Allah taraftarımıza sabır versin..

• Güzel hocam dünyada oynanan oyun o türkiyede değil. Biri en azından şunu aykut hocaya söylese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Güzel hocam dünyada oynanan oyun o türkiyede değil. Biri en azından şunu aykut hocaya söylese

Hocam dünyada kim çift ön libero + kanatta bek oynatıyor :)
  • Valla aykut kocaman bana hep bi bildiği varmış havası veriyo , Konuşmaları filan çok düzgün anlaşılabilir şenol ve terim gibi ne dediği anlaşılmayan adamlardan biri değil. Da niye bu kadar inat ediyo aslında doğru olanı omu biliyo taraftarlarmı yanılıyo tam bilmiyorum bana bilgisiz bi adam olarak gelmiyo. Ahmet çakarda söyledi bunu kişilik olaran çok melankolik bi adam diye üstüne gelen baskılara kin tutup iyice kendi bildiğini yapıyo. Bilmiyorum ama bana dışarıdan hep bi bildiği varmış gibi geliyo.

• Geçen yılın kopyası gibi bir durum.. Advocatt oyuncu istedi..Allem güllem edip almadılar..Adam haklı çıktı..Aykut başta çok istekliydi , şimdi elimizdeki kadro ilk 5 için yeter demeye getiriyor.. 4 oyuncu dedi 2 aldı ,aynı alaycı tavır ve dalga geçmeler..Size iyi eğlenceler..Ben yokum kusura bakmayın..
  • Bu adam ciddi olarak akıl sağlığımı bozacak

Daha demin ntvsporda aciklamarini gordum hayatimda bu kadar kufur etmemistim ard arda o kadar sinirliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Geçen yılın kopyası gibi bir durum.. Advocatt oyuncu istedi..Allem güllem edip almadılar..Adam haklı çıktı..Aykut başta çok istekliydi , şimdi elimizdeki kadro ilk 5 için yeter demeye getiriyor.. 4 oyuncu dedi 2 aldı ,aynı alaycı tavır ve dalga geçmeler..Size iyi eğlenceler..Ben yokum kusura bakmayın..

Hocam ki Advocaatta ne ekici , ne giuliano , ne valbuena vardı.3 tane oyun kurucu.Adam yokluktan çift ön libero oynuyordu.Aykut ise 3 oyun kurucu alındı hala çift ön libero

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Mancini = Aykut Kocaman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lys Calısan Hukukcu

Yav vardara elenmenin geçiş süreci ile ne alakası var. Adam senin çeyreğin bile değil lan. Adam seni 2 maçtada yenip yolluyor ondan sonrada basın açıklamasında seninle alay edip keyifle usküpe dönüyor uefada gruplara kalıyor. Başakşehur Antalya falan olsa her 2 maçtada 5 lerdi bu takımı. Aykut Kocaman'a hiç inancım yok. Geçiş süreci denilen şeyede inanmıyorum. Bak Galatasaraya adamlar aldı adam gibi oyuncuları ligte 3 maçtır parçalıyorlar onların neden geçiş dönemi yok 1 ayda kadroları komple değişti nerdeyse ?

Hocam bide tüm dünya böyle oynuyor demezmi.Yani ona göre tüm dünya çift ön libero oynuyor , tüm dünya turu geçmek için gole ihtiyacı varken forvet çıkarıp forvet alıyor

Allah bizlere sabır versin ne diyim..

• 42 şut mu? At yalanı... O şutların kaçı ceza sahası içinden ve kaçı isabetlu acaba?

• Maç öncesi atılan antrenman şutlarını saymış

Rezil bir yönetime rezil bir hoca işte. Çok iyi tamamlıyorlar kendilerini. Rezilliklerini gülerek izleyeceğim sene sonuna kadar
  • Şaka gibi

• Bu adamın ciddi psikolojik sıkıntıları var . Allahın asosyeli
  • Hepimiz Aykut değişmiştir umuduyla bekledik. Evet değişmiş. Daha da yüzsüz olmuş. Eskiden istifa ederdi paso şimdi billur geçer gibi ben bildiğimi okurum diyor. Vardar maçlarında iyi oynadığımızı iddia eden biri ilk kez futbol izliyor olabilir.
  • Bir yerden duyduğuma göre ligin en yaratıcı takımı olduklarını sanıyor. Yazık.
  • Şizofreni olabilir. Yakınını falan tanıyan varsa uyarsın. Ciddiyim.
  • Senin arkandaki medya desteği hangi hocada var Aykut? Sen bu takımı küme düşür, yine savunurlar seni. Boş konuşma ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Senin arkandaki medya desteği hangi hocada var Aykut? Sen bu takımı küme düşür, yine savunurlar seni. Boş konuşma ya!

Hocam size yemin ederimki bundan 2 hafta önceye kadar böyle şeylere inanmazdım.Yani inanırdım ama körü körüne savunan yoktur derdim.Ancak o Vardar maçından sonra bile o Emre Bol ve Gürcanın savunduğunu gördümya tamam dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headlock Master

Bir yerden duyduğuma göre ligin en yaratıcı takımı olduklarını sanıyor. Yazık.

Vallaha hocam öyle sanıyormuş.Sizin bize 2 sene fark atıp şampiyon olduğunuzdada ligin en yaratıcı takımıymışız.Halbuseki o dönemki kanser hastalığına yakalanan Fenerbahçe taraftarı neler çekti kimse bilmiyor.
  • İnanılmaz zeka ürünü açıklamalar gerçekten. Ne yaşadığını anlayabilmek mümkün değil. Hangi maçı izlemiş acaba çok merak ettim. Yaman troller de yok konuda ilginç.
  • Aykut Kocamanın sistemini oturttugu takım çok zor yenilir beyler. Adam zaman istiyor. Mücadeleci takım istiyor. Sahanın her yerinde olacak takım istiyor. Bunu başaracak teknik-taktik zekası, modern futbol bilgisi var.

"Bana maç kazanmam için para ödüyorlar, güzel oynatmak için değil."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.