Şimdi Ara

Aykut Kocaman Takip Konusu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
2
Favori
9.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kral Başakşehir'de.

    Bu enkazı toplasa toplasa o toplar demişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 30 Ocak 2021; 16:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehirde Başarılı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Kral Başakşehir'de.

    Bu enkazı toplasa toplasa o toplar demişler.

    Ligin sefiri geri döndü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Aykut Kocaman Çukur dizisine konuk oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman Takip Konusu
    Mezar başında intikam yemini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray, Aykut Kocaman takımlarına karşı Türk Telekom Stadyumu'nda ligde oynadığı 10 maçın sadece 4'ünü kazanabildi.

    Aykut Kocaman Takip Konusu
    Başarılar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray'dan sonra Karagümrük'e de 3 puan vererek küme düşme hattına doğru hız kesmeden ilerliyor. İnşallah Başakşehir'i de küme düşme potasına sokacaktır en kısa zamanda.

  • Sakat oyunculardan kısa vadede sadece Berkay'ın döneceği açıklandı
    Rafael, Caicara, Bolingoli, Topal, Berkay, Tolga, Chadli, Aleksic, Visca sakat. Bu maçın içinde de Mahmut, Omer Ali ve Hasan Ali sakatlandı. Böyle devam edecek gibi görünüyor. Muhtemelen sene başı kampında sorunlu bir yol izlendi. Oyuncular maç trafiğini kaldıramıyor. Artık eldeki 13-14 kisilik kadroyla enkazı kaldırmaya çalışacağız. Hayra vesile olan tarafı ilk 11'de 2002'li bir oyuncu şans buldu. Kendisi hocaya teşekkür etti. Maçın iyi tarafı oydu.

    2 maçın özetine gelirsek de skor 0-0 iken kaçan 2 penaltı, maçları farklı noktaya götürecekken terse dönmesi. Yine skor 1-0 ken kaçan goller. Her maç aynı olaylar. Takımın 5-6 yiyen rezil halden daha dirençli hale gelmesi iyi bir gelişme ama beceriksizlik devam ettiği sürece galibiyet bulmak zor. Zaten şubat ayı fikstürü kıyamet gibi. Bakalım neler olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer maçlardaki değerlendirmeyi bu maç için yapmaya gerek yok. Değerlendirecek bir şey yok. Sezonun en kötü hakem performansı. 4-5 hafta dinlendirilmesi gerekiyor bu hakemin. Faul kararlarının %80'i yanlıştı ve en önemlisi verdiği penaltı yanlıştı. Son dakikada verdiği karar ise rezalet ötesiydi. Keşke VAR iptal etmeseydi de rezalet iyice ayyuka çıksaydı. Aynı pozisyon içinde 3 hata yapan hakemi ilk kez görüyorum. Tek kelimeyle rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut kocaman, Göztepe deplasmanında da 3 puan bırakarak Başakşehir'i de düşme potasına sokmayı başardı. İstikrarını devam ettiriyor. Gençlerbirliği'nin eksik 2 maçından alacağı puanlara göre 19. sıraya kadar düşme ihtimali var.

  • YANA PAS

    PAS PAS PAS

    GERI PAS YANA PAS KALECIYE PAS

    DEFANS DEFANS DEFANS

    GOL ATANA KADAR IYIYDIK :)

    BEYLER ONE GECTIK DEFANS

    YANA PASSSS

    İLERİYE GİTME ALO

    YANA PAS GERI PAS

    TOPU KANATTA SÜR SONRA GERI PAS

  • Aykut savunuculari nerede yav dalga geçem az
  • basakla da kume dusmez herhalde
  • Hocam Trabzonspor maçında da sıfır puanı cebine koydu. İstikrarlı gidişini sürdürüyor. Aykut Kocaman Takip Konusu 

  • Aykut başakşehir i yarıştan koparıp küme düşmesi için gönderilmiş bir ajandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be4die

    Başakşehirde Başarılı olacaktır

    çok kötü başladı,Klasik aykut kocaman başlangıcı da olabilir bilmiyorum genelde yeni geldiği takımla kötü başlar ama başakşehirin şuanki tablodaki konumu böyle bir başlangıca müsait değil.İbfk'da da visca mert hariç oyuncu kalmamış,Hemen Aykut Kocaman bitmiş demek istemiyorum ama şu an iyi görüntü çizmiyor bakalım toplayabilecek mi?

    -Dipnot:Tek galibiyetini bize karşı aldı hiç şaşırtmadı Aykut Kocaman Takip Konusu 

  • başakşehir gibi psikolojik çöküntüde olan bir takımı toparlamak için gazla çalışan hoca lazımdı. istediğin kadar taktik anlat şuan tüm kadro şokta hiçbir işe yaramaz..

    aykut kocaman kadar duygusuz ve coşkusuz biri bu ruh halindeki takıma getirilecek son insandır. küme düşme tehlikesi gerçek başakşehirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 20 Şubat 2021; 4:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paniğe gerek bir durum yok. Sadece çok fazla problem var ve hepsi aynı döneme denk geldi.
    Hoca takıma geleli 20 gün oldu. Bazı oyuncularla daha hiç idman bile yapmadı. İmza attı idmana çıkmadan Galatasaray maçına çıktı. Takım penaltı kaçırdı. Galatasaray'ın geldiği her pozisyon gol oldu. Bir sonraki maç yine takım penaltı kaçırdı, sonra rakip attı. Ondan sonra Fenerbahçe ile 120 dakika süren kupa maçı oynadı. Ertesi hafta Göztepe, şimdi de Trabzonspor. Trabzon'un kalecisinin olmaması Başakşehir'i favori yapmıyor. Başakşehir 10 sakatla Fenerbahçe (lider puanda) maçına çıktı. Bu durumda kesin Fenerbahçe turlamalıydı. Başakşehir turladı. Maçın içinde çok değişken var.

    Bütün bunlar olurken de takımda hem 10 sakat oyuncu var hem fikstür zor. Şampiyonluğa oynayan 3 takımla maç yapıldı. Karagümrük gibi güçlü takımla maç yapıldı. Bu sırada hoca geleli 10-15 gün oluyor. Sorun her şeyin aynı döneme denk gelmesinde. Hatay'dan 5 yiyen bir durumda takımı devraldı, geleli 10 gün oldu, güçlü takımlarla oynuyor ve herkes sakat.

    Zamanla sakatlar dönüp fikstürün alttaki 10 takımına geldiğinde (nerdeyse hiç biriyle oynamadı), o zaman galibiyetler başlar. Tabii yazık olan şey GS ve Karagümrük maçlarından 4 puan alınabilirdi penaltılar kaçmasa. O zaman toparlanma süreci daha hızlı olabilirdi. Ama o maçlardan 4 alınsa da bir şekilde takım uçup kaçmayacaktı. Kadronun yarısının sakat olduğu, hocanın yeni geldiği takımın yapabilecekleri sınırlıdır. Gelecek seneye bakmak lazım. Okan Buruk takımı mahvetmiş maalesef. Şu an en önemli hedef Türkiye Kupası'nı kazanmak. Kupa kazanıldıktan sonra düşme hattının 1 puan üstünde bitirilse de olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.