Şimdi Ara

Aykut Kocaman adamın dibidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bilen bilir. Çok büyük Kocaman muhalifiyim.

Hatta Aykut Kocaman istifa ana konu diye konum var karıştıran bulabilir.

Ama renkdaşlar ben şu 2 avrupa ön eleme maçından sonra çark ettim.

Her koşulda Hocayı desteklemeye karar verdim.

Sebebine gelince

Mehmet Topal'ı yeni Selçuk Şahini yapması.

Orta sahada ki pas oyunu bozan, yerini bulmayan ara pasları, taca giden ortalar trübünlerin 2. katına giden uzaktan şutlar...

Sağ ayağı çok düzgünmüş gibi sol ayağıyla pas denemeleri şut denemeleri..

Bu kadar kazma olupta bu kadar yüksek özgüvene sahip bir futbolcu tanımıyorum.

Neymiş efendim ? Örümcekmiş top çalıcakmış. çalmasında top mücadeleside eksik kalsın 3 sezondur mücadelesi bizi şampiyon yapmadı topalın.

Bu iki ön elemede gördük ki hoca bu kazmayı skor tutmak için 10 dk 20 dk oynatacak.

Benim hayallerimi gerçekleştirdiği için sırf bu sebeple Aykut Kocaman benim desteğimi kazandı.

Ben ozanın hatalı pas atmasını top kaptırmasını izlemeyi topalın meyve vermeyen futboluna tercih ederim.

• H. Ali ile beraber takımdaki en nefret ettiğim oyuncu. Keşke satıp kurtulsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta sahada Topal Souza gibi ıkı oyuncu oldumu pas yapamıyoruz yaratıcılık ölüyor ligte deplesman derbileri hariç Topal Souza cıkılmaz oraya koy salihi koy elifi mehmeti oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pereirada istemiyordu Mehmet tOPALI o yüzden Josefi aldırdı.

sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca mecbur kaldı çünkü takımda bir buçuk forvet 2,5 kanat bir tane yatan ofansif ortasaha vardı.

Topal artık Josefin yarısı anca edecek bir adamdır.Oynhatılmamalıdır gökhanı bırakacaklarına topalı bıraksalardı bjkye çok daha iyiydi.Naparsın Josefi pereira getrdi diye mehmet topalı savunan insanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 9 Ağustos 2017; 21:2:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.