Şimdi Ara

Aykut Hocayla bu iş olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sene şampiyonuz rahat olun. Takımın yarısı eksik olmasına rağmen iyi mücadele ediyorlar , değişim var yani. Stoch sahada harikalar yaratıyor bu kadar iyi olduğunu tahmin etmiyordum. Bu senenin en iyi transferi oldu. Lugano nun yanına yabancı bir stoper alınsa çok iyi olur fakat ilhanda idare edebilir. Son olarak Özer veya topuzdan birinin alex yerine oynatilmasi gerek en az 45 dk. Alex oynayınca orta saha çok güçsüz kalıyor ve pas yapmakta çok zorlaniyolar. Özer oynarsa ortada şov yaparlar stoch-dia ve Emre ile
  • quote:

Kötü bir başlangıç falan yapmadık.Tam tersine 5.lig takimlariyla oynamaktansa,GS,AZ Alkmaar,Koln ve Genk'le oynamak eksikleri anlamamizi sagladi.Young Boys maci da 10 kisi kalmasaydik,ikinci yari cok farkli olacakti bence..Aykut'un 5.,6. olacagi falan da yok.Hersey yolunda..Genc,dinamik transferler yaptik, yillardir gormekten sikildigimiz Alex'in ayagina bakan oyundan siyrilmaya basladik.Bitirici bir forvet aldigimiz surece ve sezon icinde onemli sakatliklar vermedigimiz surece sampiyonlugun favorisiyiz gene.Ben teknik ekibe ve futbolculara sonuna kadar guveniyorum.
    Katılıyorum..!!
  • Taraftarın sahip çıkması gerek en başta.Yoksa futbolcuların keyfine dayalı bu sistemde,her sene ayrı bir teknik direktör gelir.
  • Ligi 8. bitirsek de, Türkiye Kupasını alamasak da, Şampiyonlar Ligine katılamasak da sezon sonunda Aykut KOCAMAN gönderilmemeli. Adamın önüne bir takım koyuyorsunuz, yarıştığı tüm kulvarlarda şampiyonluk bekliyor herkes. O kadar kolay değil.
  • E aynısını Rijkaardtan bekliyorlar,Aykut hoca ligi tanıyor en azından.
  • başarılı olmayacağına eminim.ama aragones gibi biri bu takımı yönetiyorsa aykut hoca hayli hayli yönetir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.