Şimdi Ara

Aykırı filmler hakkında (+18) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
18.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sipaly

saçma sapan değil la, bazıları gerçekten sağlam eleştiri.
    mesala Srpski ve Salo gerçekten güzel film bence. İkisinde de benzer şeylere değiniyor aslında.
    Biz insanların ne kadar vahşi olabileceğinin kanıtıdır bu filmler. Hepsi gerçekte olan yapılan olaylar.

diğer filmleri izlemedim. onlar hakkında yorum yapamayacağım. human centipede büyük ihtimal boş bi film, ama merak etmiyor da değilim yani.

Düzgün dram, huzurlu filmler, komedi zaman zamanda hayatı etkileyecek filmler izlemek varken neden bu filmler diye sormak istemiştim
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    çok sıkıldım onlardan ya, azcık da farklı türlere yöneleyim dedim. pişman da değilim yani.
    herkesin abarttığı iğrençlikte film değil salo ve srpski. snuff 102'ye bakacağım bide 1-2 gün içinde link elimde
  • Haneke ya da Fellini'nin bahsettiği o karanlık, rahatsız edicilik bu değil. Onların bahsettiği şey Kynodontas, Antichrist, Irreversible tarzı filmler. İzlerken insanı derinden sarsacak şekilde bir sinematografi. Eğer sizin bahsettiğiniz şey dışkı yemek, yeni doğmuş bebeğe tecavüz etmek, hamile bir kadının vajinasını yarıp oradaki bebeği yemekse hepinize geçmiş olsun. Çünkü hangi eleştiri, amaç olursa olsun bu tarz filmleri çekmek birer psikanalist sorun anlamına geliyor. Yani insanın sürekli içinde bastırdığı id'i bir sanatta araç olarak kullanmak.

Haneke, Fellini, Bergman, Lars von Trier tarzı yönetmenlerin sözlerinden alıntı yapıp onların hiç içinde olmadığı iğrenç filmleri dillendirmenin bir lüzumu yok. Bahsettiğim yönetmenlerin anlatmak istediği şey bu tarz psikopat bir tarzda değil. Onların yaptığı şey iğrençliği, aykırılığı ve cinselliği sinema sanatına en karanlık şekilde belli bir senaryoyla bezemek. Mumun ucunda penis yakalım, tutsaklara dışkı yedirelim de izleyenlerin midesi bunu kaldıramasın tarzında değil.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Haneke'nin Sight&Sound-2002 anketine verdiği favori 10 filminden 4. sü Salò o le 120 giornate di Sodoma idi , bakış açısı önemli tabi bazıları bu filmi gereksiz iğrençlik olarak görebilir , belli ki bazıları da artistik bir başyapıt olarak görüyor. Filmlerdeki bu alışılmadık ögeler ilgi çekmek için yapılırsa tabiki de filme karşı soğuk kalıyoruz ama hepsine önyargıyla yaklaşmayalım.

Bana kalırsa mantık olarak La pianiste ile Salò o le 120 giornate di Sodoma birbirine benzer sayabileceğim filmler(?) 2.sinde içerik ve görseller çok daha ağır ve iğrenç olduğu için insan filme ısınamıyor (izlerken defalarca yeter artık dediğim olmuştu ) ama ikisi de kabaca insanın sapkın fantezilerini ele alıyor. La pianiste bence daha başarılı Salo bana da biraz ağır gelmişti

Gerisi de zevk ve ölçü meselesi zaten yani psikopatlık diyip geçmek de çok doğal bir şey.

• ilginç o filmlerden sonra devam etmek istiyosun Srpski filmi berbat ötesiydi hepsini izlemedim. salo 120 gününü izledim tamamını fazla bişey bulamadım cannibal ı da izledim etkilenmedim ama son filmde çok etkilendim "august underground's mordum" igrenç ötesi bi filmdi.
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    hmm baya ilgi çekici, oyuncular hakkında hiç bi yerde bilgi yok ve insanlar bu filmin gerçek olabileceği konusunda şüpheliler.
    zaten bu tam olarak bi film değilmiş, el kamerası ile çekilen 77 dakikalık bi videoymuş. şu an için ara vericem bu tür filmlere. çünkü zaman kaybı gibi şu an için bu tür filmler. sıkılırsam izlerim ama.
  • quote:

hmm baya ilgi çekici, oyuncular hakkında hiç bi yerde bilgi yok ve insanlar bu filmin gerçek olabileceği konusunda şüpheliler.
    zaten bu tam olarak bi film değilmiş, el kamerası ile çekilen 77 dakikalık bi videoymuş. şu an için ara vericem bu tür filmlere. çünkü zaman kaybı gibi şu an için bu tür filmler. sıkılırsam izlerim ama.

kesinlikle zaman kaybıydı amatör bi film doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ne aykırısı amaçsız filmler. Sırf etkileyici olmak için bu kadar yapılmaz.

+1
  • Benim tavsiyem bu konuda, rott333n.com gibi siteleri falan gezmen olur. Cİdden insanı zorlayacak şeyler çıkabiliyor. Angola katliamından sonraki insan cesetlerini inceleyen bir uzman belgesel ekibinin yayınlarını bulmuştum zamanında. Bu tarz şeyler biraz yasaksı olduğu içinde bulman zor oluyor.

Hallocoust' a gelirsek, filmde gerçekten insan ceseti kullanıldığı düşünülüyor ki ben bu konuda eminim, bence kesinlikle kullanılmış, o bile kaç ülkede yasaklı. Sen şimdi bugünün teknolojisi ile tiksinmediğin için sağlam miden olduğunu düşünebilirsin, fakat bu çok olası birşey.

Srpski den etkilenenler ise kesinlikle ya çocuktur yada bayan ki bu normal olurdu. Erkek adam etkilenmez o filmden.
  • hocam o sitenin yasağı var mı? ve tam olarak içeriği nedir?

Srpski'ye falan gelirsek ben sadece meraktan izlemiştim, ekşide orda şurda burda: ''herkes ay çok iğrendim 3 yıldır aklımda .s.s'' şeklindeki yorumları görünce. Ben hiç mi hiç etkilenmedim malesef.
  • quote:

hocam o sitenin yasağı var mı? ve tam olarak içeriği nedir?

Srpski'ye falan gelirsek ben sadece meraktan izlemiştim, ekşide orda şurda burda: ''herkes ay çok iğrendim 3 yıldır aklımda .s.s'' şeklindeki yorumları görünce. Ben hiç mi hiç etkilenmedim malesef.

İğrenenler genelde finaline tepki gösteriyor.

Sen izlenmesi en zor filmler dersen tabi yelpaze geniş olur. Saçma sapan japon filmleri var, herhalde 5 dakka tahammül edemez insan. Ama bu aşırı kalitesiz olduğu için, yada flash tv deki diziler falan gibi.

Bahsettiğim sitenin yasağı olabilir. Ama o site benim lise çağındayken baktığım bir siteydi. Biraz sıradışı gelirdi o zamanlar, biraz araştırmak lazım, daha iyi siteler bulabilirsin.

rotten sitenin asıl ismi ama dediğim gibi eski bir site. Lise demişken, 2004 ten falan bahsediyorum. 10 yıl olmuş yani.

• hmm tamamdır hocam. bu arada ben snuff filmler izlemekten zevk alan birisi değilim, aklınızda bulunsun.
    sadece merakımdan izlemek istiyorum. yani bu insanların para döktüğü, zevk aldığı olay ne diye.

bu arada site hakkında bilgilere baktıgımda, çok ilginç fotoğraflar olduğunu öğrendim. fotoğraflara bakamadım tabii ki, sonuçta fotoğraf tak diye önümüzde açılıyor. filmde ise en azından bi bölüm kendimi o iğrenç tribe sokabiliyorum
  • Önceki yorumlarda söylediler mi bilmiyorum ama o Cannibaldaki kaplumbağa kesimi gerçek.August Mordum Underground'ı da çıkart bence o listeden.Mesaj verme açısından diğer filmlerin yanında sıfır i.Tek olayı iğrençlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin faydalı filmler izleyin zorunuz ne kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateistsin demi
  • ''Black Games'' İlgini çekebilir belki bi bak derim
  • Beyler, Salo o le 120 Giornate di Sodoma filmi ile ilgili yazı yazdım, okumak isteyenler BURAYA tıklayabilir.
  • Srpski belki mesaj veriyordu ama onu izleyipte midesi bulanmayan değişiktir özellikle de bebek sahnesinde
  • mr_sexyT kullanıcısına yanıt
    hocam, o sahnenin gerçek olmadıgı cok belliydi, o yüzden midem bulanmadı ancak yine de o adama fena sövdüm.
  • quote:

Beyler, Salo o le 120 Giornate di Sodoma filmi ile ilgili yazı yazdım, okumak isteyenler BURAYA tıklayabilir.

Başarılı eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.