Şimdi Ara

Ayın 22'si ve 1 gün kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bızım saatımızle 23 ocak 03:00 da acılması gerekıyo bakalım acılacakmı hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrail2306 -- 22 Ocak 2006 15:53:18 >

• yanlıs söledin 24 ocak sabah 3te açılması gerekio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

yanlıs söledin 24 ocak sabah 3te açılması gerekio
    En doğrusu yarın öğleden sonra 5 te açılması lazım.Ama benim hiç ümidim yok açılmicak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Exheptan

En doğrusu yarın öğleden sonra 5 te açılması lazım.Ama benim hiç ümidim yok açılmicak.

Alıntıları Göster
    kapanma işlemi kore saatine göre 15:00 da olmuştu ve türkiyede saat 08:00 da olmuştu...buna göre saat 15:00 da ise açılma biz sabah saat 08:00 da oynıyabiliriz...
    kore serverlarıda saat 09:00 da (kore saati) açılmıştı ve oda gece saat 02:00-03:00 a denk geliyor... eğer saat 09:00 da açılırsada 24 ocak günü saat 02:00-03:00 arasında oynayabiliriz

tabi açılırsa

kal online oynuyorum oda güzel tavsiye ederim sro da çok zor kasılıyor kalda lv18 oldum bile
    bence onu oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

kapanma işlemi kore saatine göre 15:00 da olmuştu ve türkiyede saat 08:00 da olmuştu...buna göre saat 15:00 da ise açılma biz sabah saat 08:00 da oynıyabiliriz...
    kore serverlarıda saat 09:00 da (kore saati) açılmıştı ve oda gece saat 02:00-03:00 a denk geliyor... eğer saat 09:00 da açılırsada 24 ocak günü saat 02:00-03:00 arasında oynayabiliriz

tabi açılırsa

kal online oynuyorum oda güzel tavsiye ederim sro da çok zor kasılıyor kalda lv18 oldum bile
    bence onu oynayın

Alıntıları Göster
    kal sıkıo yaw sıkıldım onu oynamaktan bide çok fazla bug var benim adam bi keresinde deniz kıyısında takıldı kaldı ben nie öle duruom die gelenlerde kaldı sonra /suicide yaptım o da alttakinden %20 aldı

• quote:

kal sıkıo yaw sıkıldım onu oynamaktan bide çok fazla bug var benim adam bi keresinde deniz kıyısında takıldı kaldı ben nie öle duruom die gelenlerde kaldı sonra /suicide yaptım o da alttakinden %20 aldı

Alıntıları Göster
    beklemekten bikkinlik geldi yaw, ogame'yi tekrar actim. sagda solda kalan metalleri toplayayim bari

• quote:

Orijinalden alıntı: tool

beklemekten bikkinlik geldi yaw, ogame'yi tekrar actim. sagda solda kalan metalleri toplayayim bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tool

aynen bende ogame 'e tekrar basladım bekle bekle nereye kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 7 GÜN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bugün kore saatine göre ayın 23 ü ve saat şuan itibariyleb 05.18 serverin açılmasına 24 satten az kaldı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: byby

arkadaşlar bugün kore saatine göre ayın 23 ü ve saat şuan itibariyleb 05.18 serverin açılmasına 24 satten az kaldı yani
    tarihi 24 ocak dio bakalım açılcak mı 24 saatten az kaldı dion ama saat olarak kaç bilio musun belki 4 te belki 10 da açılcak yani tam 24 saatten az kaldı denilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus_35 -- 22 Ocak 2006 22:35:00 >

• quote:

tarihi 24 ocak dio bakalım açılcak mı 24 saatten az kaldı dion ama saat olarak kaç bilio musun belki 4 te belki 10 da açılcak yani tam 24 saatten az kaldı denilemez

Alıntıları Göster
    Yani hangi gün kaç gibi açılır??!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Yani hangi gün kaç gibi açılır??!?!

Alıntıları Göster
    Yarım saatte bir tıklamak bünyeye zarar veriyor biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaiThan

Yarım saatte bir tıklamak bünyeye zarar veriyor biliyor musun?

Alıntıları Göster
    bilmez olur muyuz bizde oyunun kapandıından beri ha açıldı ha açılacak die sabahlıoduk yani salı günü açılması lazım

• quote:

bilmez olur muyuz bizde oyunun kapandıından beri ha açıldı ha açılacak die sabahlıoduk yani salı günü açılması lazım

Alıntıları Göster
    ben artık basmıyorum...arkadaşa msn'de aha açılmış diyorum..safcık hep yututoryüreyim dayanmıyor o manzarayı görmeye(hata vermesi)..

ben KO'ya yeniden başladım, lvl30 oldum sıkıldım bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_iceberg2

ben artık basmıyorum...arkadaşa msn'de aha açılmış diyorum..safcık hep yututoryüreyim dayanmıyor o manzarayı görmeye(hata vermesi)..

ben KO'ya yeniden başladım, lvl30 oldum sıkıldım bıraktım

Alıntıları Göster
    dayan dostum sunun surasında ne kaldıkı hepımız sevınecegız bıraz daha dayanın :d

• quote:

Orijinalden alıntı: azrail2306

dayan dostum sunun surasında ne kaldıkı hepımız sevınecegız bıraz daha dayanın :d

Alıntıları Göster
    öhöm..

SON 18 dakika 6 saat...
  • quote:

öhöm..

SON 18 dakika 6 saat...

Alıntıları Göster
    çok az kalmıs yine açılmassa ben bu korelileri .... neyse söylemiyim bide açılır fln

eh bekliyelim artık 18 saat 10 günden sonra çok az bile

• quote:

çok az kalmıs yine açılmassa ben bu korelileri .... neyse söylemiyim bide açılır fln

eh bekliyelim artık 18 saat 10 günden sonra çok az bile

Alıntıları Göster
    söyle söyle içinde kalacağına forumda kalsın

ya var mı öyle bir ihtimal..SO açılacak da biz de görecez..ben millet gaza gelsin diye öyle dedim

• quote:

söyle söyle içinde kalacağına forumda kalsın

ya var mı öyle bir ihtimal..SO açılacak da biz de görecez..ben millet gaza gelsin diye öyle dedim

Alıntıları Göster
    yok ben onlarla özel görüsürüm

açılması lazım o kadar resmi sitede yazmıslar 24 ocak die

• quote:

yok ben onlarla özel görüsürüm

açılması lazım o kadar resmi sitede yazmıslar 24 ocak die

Alıntıları Göster
    evet beyler koreli kız resmi aramaya başlayalım...akşam lazım olabilir(uzun zamandır forumda olanlar-yada eski konuları okuyanlar anladı)

• quote:

evet beyler koreli kız resmi aramaya başlayalım...akşam lazım olabilir(uzun zamandır forumda olanlar-yada eski konuları okuyanlar anladı)

Alıntıları Göster
    açmazlarsa oyunu bizde böle protesto ederiz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.