Şimdi Ara

aygıtlarla sorunum var, yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısa bi süre önce 32bit olan windows'umu 64bit'e yükselttim, sonrasında "aygıt yöneticisi" ve "aygıtlar ve yazıcılar" bölmünde bunu farkettim... anakartın bütün proğramlarını kendi sitesinden "windows 7 64bit" olarak indirip kurdum, güncellemeleri yaptım ama bi değişme yok, aynı sorun devam ediyo... bunun ne olduğuna dair bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...

hatalar; aygıt yöneticisi VSO sofware class... tanımıyor, aygıtlar ve yazıcılar da p35-ds3p anakart bilinmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 7 Eylül 2011; 9:59:23 >

• Aygıt yöneticisinde bulunan yüklenmemiş aygıtın özelliklerine gelin, buradan ayrıntılar sekmesine geçin ve donanım kimliklerini görüntüleyip oradaki kodu kopyalayıp buraya yapıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Aygıt yöneticisinde bulunan yüklenmemiş aygıtın özelliklerine gelin, buradan ayrıntılar sekmesine geçin ve donanım kimliklerini görüntüleyip oradaki kodu kopyalayıp buraya yapıştırın.

yardım istediğim bilgisayar ewimde, telefonla gerekli kodu öğrendim...

kod; *pcoufkin64
  • Vermiş olduğum linkdeki yazılımları teker, teker deneme şansınız varsa indirip denermisiniz.

http://www.vso-software.fr/download.php
  • quote:

Vermiş olduğum linkdeki yazılımları teker, teker deneme şansınız varsa indirip denermisiniz.

hepsini indiriyorum, akşama bilgisayarıma yükleyince olumlu-olumsuz bildiririm.. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet yasar

quote:

Vermiş olduğum linkdeki yazılımları teker, teker deneme şansınız varsa indirip denermisiniz.

hepsini indiriyorum, akşama bilgisayarıma yükleyince olumlu-olumsuz bildiririm.. teşekkürler

vso software class... sorunu ile aygıtlar ve yazıcılar bölümünde anakartı tanımamasının bi bağlansısı varmıdır... aygıtlar ve yazıcılar bölmü bildiğim üzere bilgisayara bağlı olan cihazları yöneten bi bölüm bu sorun kafama takılıyo... sinek küçük olsa da mide bulandıryo

• 32 bite 64 bit yüklediniz bazı sürücüler 64 bite geçiş yapamayabilir sitelerinde 64 bitlik sürümleri inirebilirsiniz bazı kurulu programlarda hata verebilir onlarında 64 bitini yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyku problemim var! yardım !!
    2 yıl önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

32 bite 64 bit yüklediniz bazı sürücüler 64 bite geçiş yapamayabilir sitelerinde 64 bitlik sürümleri inirebilirsiniz bazı kurulu programlarda hata verebilir onlarında 64 bitini yükleyin.

sorun yaşayacağımı düşündüğümden proğramların hepsini 64bit olarak güncel halleriyle internetten indirerek yükledim... ewimde mobil modem kullanıyorum bu sebeble bayağı bi zahmetli yüksek boyutluları iş yerimden indirip kuruyorum ama sakındığın göze çöp batıyo işte ne yapacaksın
  • ProbLem! önerdiğin proğramları denedim ama proğramların hiç biri işe yaramadı yaa converter yada player başka bi işe yaramıyolar
    kodu kontrol ettim ve yanlış yazmışım *PCouffin64 doğrusudur
  • PCouffin64'ü google babaya sorunca gereksiz bir telaşlanmanın olduğunu öğrendim ve donanımı devredışı bırakıp kaldırdım sorunların ikisi de kayıplara karıştı, ilgilenen ve yardım eden arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.