Şimdi Ara

Aygıt Yöneticisindeki Hata ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img5.imageshack.us/i/hataiw.jpg/

Resimde görülen hata nedir neden kaynaklanır ve çözüm yolunu yazarsanız iyi olur arkadaşlar teşekkürler.

• Hata olan aygıtı sistemden kaldırıp sürücüsünü tekrar yüklemen sorunu çözebilir.O aygıta çift tıklarsan açılan penceredede sorun hakkında bilgi bulabilirsin.Mutemelen sürücü düzgün yüklenmedi gibi birşey çıkar.
  • bozuk bir dosya ile zorla yüklemeye falan mı çalıştınız? Bu nasıl bir iş günde bin tane driver yüklediğim olmuştur böyle bir şey ilk defa görüyorum.
    sağ tuş ile tıklayıp özellikler diyelim bu sürücüye.ayrıntılardaki aygıt kimliğini buraya bir yapıştıralım bir zahmet

bir çözüm buluruz elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TVT(Patron) -- 26 Haziran 2010; 3:33:04 >
  • Aygıtı sistemden kaldırdım tekrar yükledim sorun düzelmedi.

Aygıt Durumu :

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

Aygıttaki sorunu gidermek için Sorun Gider'i tıklatın.

Aygıt Kimliği:

ACPI/PNPA000/4&5D18F2DF&0
  • acil yardıma ihtiyacım var , hayatımda ilk defa format atma cesaretini gösterdm oda başma dert açtı:S format atmadan önce driverlları driver magician lite programıyla backup yapmştım .format attıktan sonra sanırım sürücüleri yüklerken hata yaptım aygıt yöneticinde hata gösteriyor,

Aygıt Yöneticisindeki Hata ?
  • everest ke baksana aygıt nedir?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

Aygıtı sistemden kaldırdım tekrar yükledim sorun düzelmedi.

Aygıt Durumu :

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

Aygıttaki sorunu gidermek için Sorun Gider'i tıklatın.

Aygıt Kimliği:

ACPI/PNPA000/4&5D18F2DF&0

daemon veya benzeri bir programın çalışmaya çalışan kalıntısı falan herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aygıt kopya kimliği adı altında buna benzer bir yazı vardır: PCI\VEN_10DE&DEV_05E2&SUBSYS_058510DE&REV_A1\4&386B9BA3&0&0008
    Yazıdaki 10DE 05E2 ye karşılık gelen yazı sizin donanımın ne olduğunu gösterir.Google de bile aratsanız, aygıt hakkında bilgi bulup sürücüsünü yükleyebilirsiniz.
  • everestle pcı device ı buldum fakat bilinmeyen aygıtta hala sıkıntı var
  • sanırım yaptım çok teşekür ederim yaa:D
  • Google da arattım ancak bişi bulamadım YARDIM
  • daemon tools virtual cd gibi bir program yüklediyseniz onu kaldırın, tekrar yükleyin. bu sürücünün olmadığı bir ana sistem geri yükleme de yapabilirsiniz.
  • yardim edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.