Şimdi Ara

Ayda 750 TL. ile yapılacak en uygun yatırım ne olur.? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Abi ben şu kafayı anlamıyorum konuyu açan arkadaş 1 trilyon param eridi diyor ve geliyor buradan yardım istiyor :S bana garip geliyo valla ben olsam direk bankaya gider durumu anlatırdım ve istek ve beklentilerimi beyan ederdim.Hani buraya yaşı 18 olan çocukvari tiplerde geliyor ve herkes bişeyler sallıyor.. Haksızmıyım sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 15 Mayıs 2016; 9:12:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel emeklilik sistemini çok kötülemişler. Ben dün ufak bir miktarla başlangıç yaptım. Farklı bir yerde de bir miktar param biriksin diye. Nasıl olduğunu anlatayım.

    Her ay belirlediğin miktarda para yatırıyorsun. Ben iş bankasında Anadolu Hayat emeklilik üzerinden bes başlattım. Maximum kartım olduğu için her ay düzenli olarak kredi kartından çekilecek. Yatırdığın paraya ek olarak yüzde 25 devlet katkısı olacak. 5 yıl sonra çıkarsanız paranızla birlikte, devlet katkısının yüzde 25'ini; 10 yıl sonra çıkarsanız devlet katkısının yüzde 60'ını alacaksınız. İsterseniz biriken paranızın çeşitli fonlara yatırım yapmasını sağlayabilirsiniz. Ama ben enflasyon oranı kadar faiz eklenmesini istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınızı günde 10 saat açık tutarak 4.5 10.8 ve 19 dolar elde edebilirsiniz. Hiç bir risk taşımıyor 3 ay dır hardiskimi kiraladım ve param hesabıma aktarılıyor.herkes gibi ön yargıyla yaklaşmayacak arkadaşlar linkten bana ulaşabilir. Pasif gelir kaynağı olarak kullanıyorum ve türkiye de yeni şuan ön saflarda yer almak gerçekten daha güzel. Istediginiz her seyi linkten mesajla sorabilirsiniz yeni oluşturduğum bir sayfa https://m.facebook.com/KairosPlanetTechnology/?ref=bookmarks

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar
    Dolar
    Dolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileriye dönük en karlı yatırım recyclix fabrikaları olur diye düşünüyorum.
    Aylık %14 kar verdiği düşünüldüğünde emeklilik yatırımından daha fazla kazanç sağladığı aşıkar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_117216642/tm.htm
    Bu konuya bir göz atın bence
    Sadece 1 yıl içerisinde paranız %300 değer kazanır bir yıl sonunda haftalık 140 aylık ise 700 euro cebinize kar girer ana paranız sabit kalır.
    (Buradan) İnceleyebilir yada üye olabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.