Şimdi Ara

Ayarları Yapamadım (Yeni Oyuncuyum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşamış olduğum sorunlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

1- Görevlerde şu kadar item topla diyor.Örnek 5 adet Sorum : Ben bunu ekranda sarı yazı olarak nasıl görebilirim. (Sağda görev çubuğundakiler hariç)

2-Ekranda kırmızı yazıları göremiyorum . Sorum : out of range mesela bu yazı bende çıkmıyor.Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor bunu görebilmek için.

3- Sistemim ;

İ7 3.6 ghz

8 gb ram

Ekran kartım : GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia

Ekran ayarları aşağıdaki gibi olup normal mi ? Gerekliyse ne gibi değişiklik yapmam gerekiyor ?

Ayarları Yapamadım (Yeni Oyuncuyum)

• World of Warcraft klasörünün içinde WTF klasörü var. WTF klasörünün içinde de Config.wtf diye bir dosya var. Bunu silip oyuna gir, sorunların düzelme ihtimali yüksek.
  • arkadaşın dediğini dene bir de options da vardır belki uyarı yazıları gibisinden bir şey onlar işaretsiz olabilir emin değilim.

konu dışı olarak bir öneri ; zygor add-on kullan . zygor guide viewer diye geçer . parayla satılır ama bulabilirsin internette . oyunu uzun süreli oynayacaksan oyun hayatını kolaylaştırır
  • Daha iyi ayarlarda fps düşüyor mu ? Özelliklerin iyi gibi duruyor aslında
  • High - ultra ya çek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın kullandığı kartı bende kullandım.

Ultra da hareket edemez.

High ta ise çok takılıyor.

Bu ikisi hariç diğerleri uygun olacaktır.

Not : İsmi lazım değil V...N pc toplattım (Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın)

Kazığı yiyerek kartı da değiştirdim. (forumdaki arkadaşlar da yanlış yaptığımı belirtmişti.)

Bu ekran kartı konusunda dikkat etmek gerekiyor.Sonun da büyük pişmanlık var :(

Almış olduğum kart :GTX780 Ti DCU II O.C GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL için macro ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.