Bildirim
AYAR OTOGAZ MONTAJ GALERİ - BİLGİ - FORUM (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Honda crv ye burada lpg taktırdım.Bagaj kenarlarına panzot yapılarak gayet ıyı bır ış çıkardılar.İşçiliklerinide beğendim.Arabayı teslim ettim başında bile beklemedim.Beylik düzü ve Bahçelievler de sb leri var.Tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Honda crv ye burada lpg taktırdım.Bagaj kenarlarına panzot yapılarak gayet ıyı bır ış çıkardılar.İşçiliklerinide beğendim.Arabayı teslim ettim başında bile beklemedim.Beylik düzü ve Bahçelievler de sb leri var.Tavsiye ederim
TEŞEKKÜR EDERİZ. -
-
-
-
-
-
-
-
Aynı araç aynı güzellik,ellerinize emeğinize sağlık.Kasım ayı idi sanırım.Bordo rengi aynı kasa crv ye taktırdım.Çağal otomotiv, Adnan abi ile gelmiştik.
Beylikdüzündeki yerinize uğramayı düşünüyorum.Ustanın ismi neydi hatırlayamadım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Aynı araç aynı güzellik,ellerinize emeğinize sağlık.Kasım ayı idi sanırım.Bordo rengi aynı kasa crv ye taktırdım.Çağal otomotiv, Adnan abi ile gelmiştik.
Beylikdüzündeki yerinize uğramayı düşünüyorum.Ustanın ismi neydi hatırlayamadım..
evet hatırladım.
adnan abi tavsiye etmişti bizi.
oda sağolsun.
beylikdüzündeki servisimizde Kamuran usta var . ilgilenir. -
Aynen abi, Maşallah çok memnunum hizmetinizden ve lpgden
Kamuran usta, hatırladım şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X